Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати екшн-камеру?

Автор: Таня
23.03.2022 16:24

 
Екшн-камера – порівняно новий пристрій, який призначений для зйомок під час активного пересування. Ці камери використовуються при зйомці змагань з екстремальних видів спорту, аматорських заходів, просто активного відпочинку. Першою компанією, що почала випускати екшн-камери, стала американська GoPro, але зараз на ринку такого обладнання з'явилося багато інших виробників.
 
Як вибрати таку камеру та підібрати аксесуари для неї? На що варто звернути увагу під час вибору цього обладнання?
 

Вибір екшн-камери

 
Є кілька основних характеристик, на які треба дивитися, купуючи для себе таку камеру:
 
  • якість зображення, роздільна здатність, стабілізація;
  • захист від зовнішніх факторів, таких як волога, пил і т.д.;
  • спосіб підключення до телефону або іншого пристрою;
  • час роботи без заряджання.
 
Є багато додаткових параметрів – наприклад, наявність сенсорного екрана та кількість об'єктивів. Але на них дивляться не всі, а насамперед треба звернути увагу на основні характеристики, що помітно вплинуть на роботу з камерою та якість відео.
 
Хороша камера має бути захищена від вологи. Іноді зйомки проходять за дощової або снігової погоди, деякі ведуть і підводну зйомку. Потрібний захист від пилу. Не меншу роль грає час роботи однією зарядці.
 
Важливо й те, як виглядатиме результат. Сучасні камери забезпечують роздільну здатність відео до 4K або 5K. У таких відеороликах часто важливі якість і деталізація, і чим вища роздільна здатність, тим цікавіші відео будуть виходити.
 
Підключення до телефону і комп'ютера теж має значення: адже вам треба буде експортувати кудись файли з пам'яті камери. Краще вибрати пристрій, який підтримує USB або бездротове підключення.
 
Хороші екшн-камери та комплектуючі для них пропонує український інтернет-магазин for-extreme.com.ua, де представлені такі бренди як GoPro, DJI, Insta 360 та інші. Ви зможете знайти там пристрій із будь-якими параметрами – різними габаритами, масою, часом підзарядки та роботи без неї, з необхідною якістю відео.
 

Вибір аксесуарів для екшн-камер

 
Не менш важливими є і аксесуари для екшн-камер – кріплення, моноподи, аквабокси, зарядні пристрої. Кріпити пристрій за допомогою спеціалізованого пристрою зручніше, ніж просто вручну закріплювати на шоломі, кермі або на іншому необхідному місці.
 
Водонепроникний чохол-аквабокс теж знадобиться – особливо, якщо камера спочатку не має захисту від надмірної вологості. Дощові дні в нашому кліматі не рідкість, а якщо вам хочеться знімати водні види спорту, додаткова перешкода для води не буде зайвою.
 
Іноді кріплення для екшн-камери та інші аксесуари постачаються з нею в комплекті. Але часто в магазинах пропонується лише сам пристрій та жодних додаткових елементів. На сайті спеціалізованого інтернет-магазину представлені кріплення, зарядні пристрої, стабілізатори та інші товари, що купуються разом із цими камерами.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99