Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Духовки Electrolux: їх основні переваги

Автор: Таня
22.02.2022 19:22

 
Духовка – обов'язковий атрибут будь-якої кухні. Сьогодні ринок побутової техніки в Україні стрімко підкорює продукція від компанії Electrolux, яка втілила в собі кращі традиції шведських виробників побутової техніки. Якщо встановити вбудовувані духовки Electrolux на кухні, можна приготувати будь-яку страву, навіть найскладнішу. Виходить дуже смачно. До того ж користуватися такою технікою легко та зручно.
 
Можна придбати таку кухонну техніку від Electrolux як електричну, і газову. На український ринок надходять агрегати комбіновані, традиційні, а також дозволяють готувати страви на парі.
 

Переваги європейської продукції для кухні від Electrolux

 
Досить назвати лише кілька переваг, аби зрозуміти, чому ця техніка на українському ринку не має реальних конкурентів:
 
  1. З її допомогою вдається заощаджувати простір. Ця можливість вважається особливо цінною, якщо кухня порівняно невелика. Також електроенергія заощаджується дуже ефективно. До того ж служать духовки Electrolux, що вбудовуються, довгий період.
  2. У кухонну техніку Electrolux вмонтовано жароміцне багатошарове загартоване скло, так що дверцята не нагріваються. А телескопічні напрямні дозволяють без найменших незручностей витягувати приготовані страви з дека. Після готування господиня може легко очищати і легкі забруднення, і жирові плями, оскільки передбачені різні системи самоочищення.
 

Поради щодо вибору вбудованої кухонної духовки Electrolux

 
При виборі духовки для кухні за даним посиланням https://stylus.ua/duhovye-shkafy-elektricheskie/proizvoditel:electrolux/ потрібно в першу чергу враховувати розмір вбудованого агрегату, що вибирається. Для кухонь стандартної квадратури підходять повногабаритні духовки, що мають ширину 60 см. До речі, вбудовані духовки Electrolux мають внутрішній простір на 25% більший, ніж аналогічні системи. Якщо кухонна квадратура суттєво обмежена, можна вибрати модель шириною в межах 45 см.
 
Системи мають сенсорне електронне управління. Є цифровий екран із відповідними кнопками, а керувати такою духовкою дуже просто. Хоча в асортименті є моделі з механічним управлінням, в яких температура регулюється ручним перемикачем.
 
Шведська техніка має масу можливостей. У своїх конструкціях моделі мають системи:
 
термосенсори;
  • конвекції;
  • пам'яті;
  • підігріву, розморожування;
  • автовідключення;
  • відстрочення старту (таймер);
  • "захист від дітей".
 
Вдається вибрати варіант, що підходить до будь-якого кухонного дизайну. Можна сказати, що духовки Electrolux, що вбудовуються, - це продукція, перевірена часом, підлаштована під потреби і смаки українських споживачів, так само як і споживачів з усього світу, адже техніка цього бренду продається більш ніж у 100 країнах.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99