Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Мікрокредити - можливості, переваги, оформлення

Автор: Ruslana
24.01.2022 12:25

Promotion

Мікрокредитування - популярна послуга серед українських громадян, що дозволяє вирішити фінансові труднощі легко та швидко. МФО відрізняються лояльним ставленням до клієнтів, завдяки чому вирішити фінансові труднощі, та оформити кредит онлайн може практично кожен. Потрібен лише паспорт та набагато вільного часу!


Хто може отримати мікропозику в МФО?

Кредитні організації надають позики. громадянам України із постійною реєстрацією в країні. Обов'язковою умовою є наявність постійного доходу (щомісячного) та досягнення повнолітнього віку. Для оформлення не потрібні довідки про доходи, поручителі та заставу. Це дає можливість отримати позики особам без офіційної роботи. Скористатися послугами кредитних компаній можуть особи з будь-якою кредитною історією, оскільки не багато мікрофінансових організацій звертаються до бюро кредитних історій. Необхідну суму готові надати студентам, які мають єдиний дохід – стипендію.

Як оформити позику?

Робота компаній, що надають послугу, відбувається в офлайн та онлайн режимах. Перший варіант більш зручний та швидкий. Ним можуть скористатися громадяни, які проживають у селах та селах, де немає офісів МФО. Надіслати запит можна не виходячи із дому. Анкету розглянуть протягом 5-10 хвилин та повідомлять про прийняте рішення у СМС-повідомленні. У разі схвалення укладається договір і компанія моментально перераховує гроші на рахунок клієнта.

Отриманими коштами клієнт може розпоряджатися за своїм бажанням, оскільки позика має нецільове призначення. Часто МФО пропонують клієнтам взяти участь у знижках та акціях, завдяки яким можна заощадити суттєву суму на переплаті. Одна з найпопулярніших – оформити позику онлайн. Гроші надаються новим клієнтам безкоштовно за умови своєчасної оплати. Для постійних клієнтів часто діють бонусні програми. Накопичені бали можна витратити на оплату частини позики.

Способи отримання

При оформленні позики в офісі МФО видача здійснюється у касі компанії. Дистанційні сервіси переказують гроші на:

  • Банківські карти;

Переваги

  • Цілодобова робота. Дистанційні послуги працюють у режимі 24/7;
  • Швидкість оформлення. Процес займає трохи більше 15 хвилин;
  • Високий відсоток схвалення запитів за рахунок найпростіших вимог до клієнтів;
  • Без поручителів, забезпечення, довідок. Необхідний лише паспорт;
  • Скористатися послугою можна з будь-якою кредитною історією;
  • Зручні засоби отримання грошей;
  • Регулярні знижки та акції для нових та чинних клієнтів.
 
 
 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99