Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати ідеальні весільні запрошення?

Автор: Таня
11.10.2021 22:51

 
Підготовка до весілля, безумовно, хвилюючий час. В процесі ми стикаємося з багатьма дилемами, і нам постійно доводиться робити вибір. Є більші проблеми, пов'язані з вибором дати весілля або весільної сукні, і більш дрібні, які насправді не менш важливі. Одна з них - вибір весільних запрошень.
 
Перш ніж замовити друк запрошень на весілля в компанії Event-cards, потрібно вибрати відповідні, такі, які будуть виглядати ідеальними. Весільні запрошення - це свого роду «реклама». Вони також відображають стиль і/або почуття гумору нареченого і нареченої. Підбирається не тільки текст, а й всі інші елементи весільних запрошень. Це може тип паперу або колір і форма шрифту.
 
Запрошення - це супровідний лист, це перша деталь весілля, перший погляд, відображення того, що там буде, і, як наслідок, підказка для ваших гостей, може вплинути при виборі способу. Отримавши запрошення, вони зможуть інтуїтивно зрозуміти, що їх очікує. Це демонструє важливість запрошення і то, як воно може вплинути на майбутнє святкового вечора.
 

Рекомендації щодо вибору

 
Рішення про вибір весільних запрошень має бути прийнято приблизно за 2-3 місяці до запланованої дати весілля. До цього часу наречений і наречена зазвичай вже мають список гостей, яких вони хотіли б запросити на своє весілля, і, таким чином, знають, скільки таких запрошень їм знадобиться.
 
Бажано мати в запасі близько дюжини запрошень. Це допоможе в разі надзвичайної ситуації, в разі помилки, наприклад, в імені або якщо ви передумали запрошувати когось із гостей, і на цьому етапі необхідно запросити когось іншого.
 
При виборі весільних запрошень вибирайте ті, які будуть відповідати стилю весільної церемонії і прийому і/або його кольоровій гамі: якщо, наприклад, у нареченої є аксесуари червоного кольору, варто простежити, щоб цей колір, навіть символічно, проявлявся на запрошення. Якщо ви плануєте скромне весілля, то запрошення повинні бути досить мінімалістичним, але якщо ви плануєте влаштувати більш розкішну, «багату» вечірку, то весільні запрошення теж повинні це відобразити.
 
Найважливіша інформація, яка повинна бути включена в весільні запрошення, - це ваші імена і прізвища, дата, час і місце весілля і прийому, контактна інформація. Крім того, ви можете вибрати запрошення з «вставкою», завдяки якій ви зможете проінформувати своїх гостей про те, що хотіли б отримати замість квітів або в якості подарунка.
 
При купівлі весільних запрошень в інтернет-магазинах варто поцікавитися можливістю отримання зразків, завдяки яким у вас буде можливість оцінити, чи відповідає фактична роздруківка того, що видно на екрані ваших комп'ютерів.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99