Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Ноутбуки Apple: переваги та види MacBook

Автор: Таня
18.08.2021 20:21

 
 
Купуючи ноутбук, всі хочуть, щоб його актуальність зберігалася як мінімум п'ять років. Адже щороку виходить щось нове, з великими можливостями. Така техніка часто використовується для роботи, а тому цінується обсяг пам'яті, робота від акумулятора і потужність.
 

Переваги продукції Apple перед іншими ноутбуками

 
Сьогодні компанія пропонує широкий асортимент гаджетів, в тому числі ноутбуки Apple. У них поєднуються привабливий дизайн, зручний інтерфейс, великі можливості і хороші характеристики. У продажу є техніка для людей з різними потребами. Для роботи потрібен девайс компактного розміру і невеликої ваги, але з достатньою потужністю. Для домашнього використання можна купить макбук бу з великим екраном - він замінить телевізор.
 
Notebook на операційній системі Windows теж має ряд переваг:
 
  1. низька вартість. Все-таки продукція Apple коштує не дешево, а тому можна знайти більш доступну альтернативу;
  2. Windows підтримує мільйони програм та ігор;
  3. інтерфейс Ви зможете налаштовувати з особистих переваг. Це стосується і заставок, і колірної гами, і звукових ефектів;
  4. сьогодні на операційній системі Windows працюють багато гаджети, а тому вони сумісні між собою.
 
Ноутбуки від інших виробників діляться на види:
 
  • потужні стандартні моделі. У них діагональ може досягати 17 дюймів, є можливість приєднання інших гаджетів, тонкий корпус;
  • нетбук - компактний варіант, який зручно брати з собою;
  • ультрабук - має дуже тонкий корпус.
 
MacBook від Apple працюють на операційній системі MacOS, а також робота у них заточена на сумісність з іншою продукцією бренду. Вони мають ряд характерних особливостей:
 
  1. MacOS є тільки на пристроях Apple;
  2. сьогодні для операційної системи немає розроблених вірусів;
  3. компанія створила цілу екосистему. Тобто Ваш планшет може бути другим монітором для ноутбука, а дзвінки Ви можете приймати на будь-яких девайсах, а не тільки на телефоні.
 

Види MacBook

 
Коли Ви зрозумієте все фішки і переваги продукції Apple, Ви можете вибирати собі відповідний MacBook. Компанія пропонує такі варіанти:
 
  • MacBook. Пристрій може працювати без підзарядки протягом 10 годин. Є підсвічування дисплея і клавіатури. Трекпад Force Touch дає відчуття кліка;
  • MacBook Air. Це полегшена і бюджетна техніка. Вона витривала - прослужить Вам як мінімум 10 років. Варто відзначити, що моделі 2011 року до цих пір в повній мірі справляються з навантаженнями - Ви зможете швидко обробляти фото і відео. Оперативна пам'ять тут невелика - всього 8 Гб, але вона може легко позмагатися з ноутбуками з 16 Гб. Діагональ у техніка - 13,3 дюйма, чого достатньо для роботи з текстами. Цінують такий агрегат бізнесмени і журналісти - ноутбук можна брати з собою, він спритний в роботі. Для роботи з відео і фото є можливість підключитися до широкоформатному екрану;
  • MacBook Pro. Це моделі для серйозної і складної роботи, але при цьому у них компактні розміри. Робота від акумулятора - до 10 годин. Є сканування пальця, потужний процесор.
 
Є багато оглядів на MacBook різних категорій. Все залежить від того, для чого конкретно потрібна техніка і чи будете Ви її носити з собою. Apple же пропонує варіанти для кожного споживача.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99