Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Басейн для тренувань у Львові

Автор: Ruslana
05.05.2021 14:32

Promotion

Шукаєте басейн у Львові для тренувань та корисного проведення часу? Тоді завітайте до оздоровчого центру, в якому створено великий басейн для плавання, де проводяться групові та індивідуальні заняття, запрошують на аквааеробіку. Тренуватись можуть як професійні спортсмени, так і поціновувачі здорового способу життя. Басейн відкритий для дорослих і дітей різного віку та різного рівню фізичної підготовки.

В центрі “Три стихії” пропонуються разові та постійні абонементи терміном від 1 місяця до 1 року. На групові заняття запрошуються діти від 15 років та дорослі. Також є групи для немовлят, плавання для молодших дітей. Ви можете обрати для себе найбільш зручний час для занять з плавання, аквааеробіки. Відвідувати великий басейн можна в будь-який день тижня, з 8:00 до 22:00 години.

Переваги і особливості басейну в центрі “Три стихії”

“Три стихії” є унікальним простором з атмосферою гармонії, ефективності, безпеки. Діяльність центру спрямована на відновлення ресурсів організму, підтримки здоров’я і краси людини. Басейн, створений для плавання, має кілька суттєвих переваг:

  • доріжки для плавання розмічені спеціальними роздільними елементами;

  • для комфорту відвідувачів вода в басейні підігрівається і має температуру, не меншу за 27С;

  • басейн має додаткове обладнання — гейзер, протитеча, водоспад, масажні форсунки.

Завдяки переліченим особливостям басейн є ідеальним місцем для акваспорту, щоденних тренувань, для підтримки гарної фізичної форми, бадьорого настрою, життєвого тонусу.

Що потрібно для відвідування басейну?

Щоб відвідувати басейн вам знадобляться:

  • абонемент (разовий чи постійний);

  • довідка від лікаря, яка засвідчує відсутність протипоказань для занять акваспортом;

  • відповідний одяг, змінне взуття;

  • косметичні засоби для душу після водних процедур.

Коли ви не можете відвідувати басейн?

Ви не можете відвідувати басейн за наявності індивідуальних протипоказань та наступних станів:

  • інфекційні захворювання;

  • лихоманка;

  • свіжі переломи, опеки, післяопераційні шви;

  • загострення хронічної хвороби.

Абонемент в басейн для тренувань

Придбати абонемент для тренувань в басейні легко. На сайті оздоровчого центру “Три стихії” дізнайтесь умови та ціни, оберіть для себе підходящий варіант. Зверніть увагу на акційні пропозиції для дорослих та дітей, а також для пенсіонерів. Якщо потрібно, зв’яжіться з адміністраторами і отримайте консультацію.

Якщо наразі ви не вмієте плавати, боїтеся води — обов’язково записуйтесь до басейну! Професійні тренери навчать вас впевнено триматись на воді, позбавлять від страхів, запропонують ефективні вправи для підтримки здоров’я і краси вашого тіла. Вже через місяць регулярних тренувань ви відчуєте суттєві зміни на краще!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99