Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати квадрокоптер і не помилитися?

Автор: Таня
13.04.2021 23:24

 
Вже не так рідко можна побачити квадрокоптер в небі. В даний час це не просто іграшки, а й реальні помічники. Вони доставляють товари з магазинів, рятують людей, які заблукали, знімають фільми з якісним і цікавим зображенням, зрошують поля. Наша стаття допоможе вам вибрати квадрокоптер в подарунок або вибрати безпілотник, здатний зняти повноцінний фільм.
 

Управління

 
Вибираючи дрон, зверніть увагу на управління. Для початківців набагато краще купити дрон невеликого розміру із захистом лопатей. Завдяки своїм компактним розмірам, управляти таким квадрокоптера можна навіть в приміщенні. Це, безумовно, допоможе освоїти основи пілотування без швидкої поломки.
 

Типи

Трікоптери

 
Дронь відрізняються кількістю двигунів, встановлених на рамі. Трікоптери - це літальний апарат у формі літери Y з трьома двигунами. Це легкі апарати, тому через свою малу вагу вони нестійкі при польоті в вітряному кліматі. Однак в той же самий час вони добре піднімаються і прискорюються.
 

Квадракоптери

 
Квадрокоптера - найпопулярніший і відомий тип дронів. У них чотири двигуни, які обертаються попарно за годинниковою стрілкою і проти неї, відповідають за набір висоти, швидкість і маневрування. Великі квадрокоптери з великою вагою і розмірами літають стабільно. Їх не зіб'є вітром. Існують моделі з високою підйомною силою. Вони можуть підіймати в повітря прикріплену до них професійну камеру, вага якої іноді перевищує 3 кг.
 

Гексакоптери

 
Гексакоптери і октокоптери по праву можна вважати професійним обладнанням, яке використовується в кіно і промислових цілях. Такі літальні апарати коштують дорого, так як мають високоміцні каркасні матеріали і кілька потужних двигунів. Ці дрони можуть літати при сильному вітрі, завдяки кільком двигунів, висіти над землею і переміщати важкі вантажі.
 

Функції та особливості

 
Сучасні безпілотники здатні не тільки літати, а й виконувати фігури вищого пілотажу, знімати красиві відеоролики, зависати над обраним об'єктом і навіть слідувати за ним. Якщо раптовий порив вітру здуває безпілотник або зв'язок з пристроєм втрачається, ви можете повернути його за допомогою спеціальної функції повернення. Функція працює завдяки вбудованому GPS-приймача, який зберігає необхідні координати. Власник дрона з режимом FPV зможе побачити політ від першої особи. Зображення з камери дрона передається на спеціальні FPV-окуляри, які можна придбати окремо, або вони йдуть разом з дроном.
 

Відеокамера

 
Авіабудівники випускають безпілотні літальні апарати, розроблені з урахуванням найвищих фахових вимог операторів. Такі моделі оснащуються спеціальними стабілізуючими підвісками для камер або безпосередньо камерами на підвісках з будь-яким якістю зйомки, включаючи Ultra HD 5K.
 

Розмір і вага

 
Великі дрони (від 50 см) досить важкі і стійкі до поривів вітру. Ці моделі запускаються тільки на відкритому повітрі. У деяких країнах для польоту такого апарату потрібен дозвіл. Малі (від 10 см до 25 см) і середні (від 25 см до 50 см) важать значно менше і вже можуть відхилятися від заданої траєкторії при середньому вітрі. Важливо знати, що в багатьох країнах польоти без дозволів і інформування влади дозволені для безпілотників вагою до певної межі.
 

Контроль

 
Дронамі можна управляти як зі смартфона за допомогою спеціального додатку, так і з пульта дистанційного керування. Деякі моделі управляються з пульта дистанційного керування, а додаткова інформація про політ виводиться на екран телефону або планшета. Для новачків краще вибирати моделі з дистанційним управлінням, так як управляти польотом зі смартфона складніше і зробити це без досвіду складно. При покупці постарайтеся потримати пульт в руках, він повинен зручно лежати в руках і не вислизати.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99