Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вакцинація собак: все, що потрібно знати про щеплення

Автор: Таня
12.04.2021 22:40

 
Кожен заводчик собак повинен подбати про здоров'я свого вихованця. Щеня може підхопити інфекцію на кожному кроці, тому йому необхідна своєчасна вакцинація.
 
Щеплення тварині перший раз в житті робиться в два з половиною місяці. До цього часу цуценяті не можна виходити на вулицю і спілкуватися з іншими тваринами. Перед проведенням процедури вихованцеві потрібно витравити глистів. Це робиться двічі з інтервалом в десять днів. Після цього вже можна проводити вакцинацію тварини. Якщо вас цікавить вакцинація тварин, то радимо перейти на сайт ветеринарної лабораторії https://www.neovetlab.com.ua/ вже зараз.
 
Перше щеплення захищає собаку від таких захворювань, як чума, парагрип, парвовірусний ентерит, аденовірусна інфекція з лептоспірозом. Через три-чотири тижні цуценяті проводиться повторна вакцинація. Ця процедура сприяє закріпленню отриманого результату. Ревакцинація виробляє у вихованця імунітет на вірус сказу.
 
Приблизно через рік по досягненню тваринам півтора року собака підлягає комплексної вакцинації. Така процедура повинна виконуватися щороку. Існує кілька видів вакцин. Залежно від віку вихованця і способу введення вакцини, виконуються ті чи інші типи операцій.
 
Вакцинація собак проводиться цуценятам і дорослих особин за умови, що вони абсолютно здорові. Інтервал між щепленнями повинен строго дотримуватися. Безпосередньо після процедури цуценя потрібно утримувати в сприятливих умовах. Його не рекомендується мити, заборонені прогулянки по вулиці, тварину потрібно утримувати в теплі і не допускати його надмірних навантажень. Суворо забороняється робити щеплення тварині простроченими препаратами.
 
Вакцинацію тварин повинен виконувати тільки фахівець, який має ліцензію. Перед процедурою лікар обов'язково обстежує тварину на наявність різних захворювань. Ветеринар розрахує правильно дозу вакцини в залежності від віку і ваги собаки. Спеціаліст встановить точний графік виконання щеплень.
 
Сучасні ветеринарні клініки пропонують великий перелік послуг. Крім вакцинації тварин, фахівці виконують хірургічні операції різної складності, терапевтичні маніпуляції, стоматологічні послуги, лабораторні аналізи, рентгенографічне обстеження та інші процедури.
 
Переваги послуг ветеринарних клінік:
 
  1. висока кваліфікація фахівців;
  2. зручний графік роботи;
  3. наявність сертифікованих препаратів;
  4. використання сучасного обладнання;
  5. все одно можна зателефонувати ветеринара додому;
  6. високий рівень сервісу.
 
Перш ніж вибрати клініку, обов'язково варто подивитися відгуки на різних ресурсах, перевірити сертифікати на послуги, що надаються і тільки потім прийняти рішення про візит.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99