Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати якісні інгредієнти для суші?

Автор: Таня
06.04.2021 20:40

 
Страви японської кухні стають дуже популярними, і все більше людей прагне приготувати їх вдома, а не замовити в ресторані. У приготуванні ролів і суші немає нічого складного, якщо правильно вибрати необхідні інгредієнти, дотримуватися рекомендацій досвідчених кухарів. На полицях сучасних магазинів представлений величезний асортимент соусів, водоростей, рису для суші, тому визначитися з вибором новачкові може бути важко. Однак саме від якості продуктів буде залежати смак вашої страви. Як вибрати інгредієнти правильно, на що звернути увагу - читайте в цій статті.
 

На що важливо звертати увагу при виборі інгредієнтів?

 
 
Вибираючи все необхідне для приготування суші за даним посиланням https://foodfestival.com.ua/82-use-dlya-sushi/, потрібно звертати увагу на кілька важливих моментів:
 
  1. Якість продуктів. Наприклад, вибираючи рибу, обов'язково дивіться на термін її придатності, а також на цілісність упаковки. Бажано не купувати продукт, піддавався повторному заморожуванню (це легко встановити за наявністю снігу або льоду на шматку риби);
  2. Сорт рису. Найпопулярніші і доступні для приготування суші - Нішікі (Nishiki), Японіка (Japonica), Келроуз (Calrose). Всі вони володіють достатньою клейкість і однаково смачні;
  3. Сорт норі. Ці водорості бувають декількох видів, різняться щільністю. Краще купувати сорт Золотий - вони досить тонкі, їх дуже легко жувати. Трохи нижче якість у сорту Срібний. Найдешевше норі Green і Red, але їх листи дуже дружність. Сорт норі в упаковці дуже просто дізнатися за кольором: у «золотих» водоростей він темно-зелений, з золотистим відтінком. Норі іншого сорту набагато світліше, можуть бути будь-якого відтінку.
 
Щоб насолодитися не тільки смаком, але й зовнішнім виглядом суші, необхідно використовувати спеціальний посуд - палички для їжі, ємності для соусу, плоске блюдо, підставки для паличок.
 

Що потрібно для приготування суші та ролів?

 
 
Щоб приготувати смачні роли або суші, необхідно використовувати найсвіжіші продукти. Сьогодні інгредієнти для приготування азійських страв будинку можна замовити в інтернет-магазинах, купити в звичайних супермаркетах. Вам знадобиться:
 
  • Рис. Купуючи продукти для суші, приділіть особливу увагу вибору цього компонента. Саме він задає «тон» готового блюда. Необхідно, щоб зварений рис тримав форму, легко просочувався заправкою. Для страв азіатської кухні підійде круглозерністий рис або особливий сорт для суші;
  • Риба. Пам'ятайте, що для приготування страв японської кухні використовується тільки філе океанічної або морської риби. У прісноводних видів риби присутній специфічний присмак, тому в даному випадку вона не підходить;
  • Овочі. Вони повинні бути в міру стиглими, щоб гармонійно доповнювати смак страви. Наприклад, плід авокадо повинен злегка продавлюватися при натисканні на нього. Якщо він занадто твердий, це означає, що він не дозрів;
  • Нори. Еластичні листи цих водоростей мають тонкий аромат і стануть відмінною «обгорткою» для ролів;
  • Васабі. Краще купувати цю приправу у вигляді порошку, а не готової пасти;
  • Маринований імбир. Його не додають в саму страву, однак він обов'язково повинен подаватися при сервіруванні;
  • Соєвий соус - дуже важливий інгредієнт, який також подається до вже готовим роллам і суші. Потрібно вибирати продукт натурального бродіння: в його складі повинні бути тільки соя, вода, сіль, пшениця. 
 
Перераховані вище продукти - обов'язкові компоненти для приготування та подачі на стіл багатьох страв японської кухні. Також ви можете створювати власні рецепти, експериментувати з начинкою, додаючи в неї інші інгредієнти.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99