Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги придбання нерухомості в Іспанії

Автор: Таня
15.02.2021 22:58

 
Поупка нерухомості в Іспанії, як і будь-яка серйозна угода, вимагає попередньої підготовки: ретельне податкове планування, а також перевірка об'єкта перед покупкою дозволять уникнути в майбутньому можливих розчарувань.
 

Плюси покупки нерухомості в Іспанії

 
Почнемо з того, що нерухомість в Іспанії - це хороший об'єкт для інвестицій. Після виходу країни з кризи ціни на нерухомість ось уже який рік поспіль демонструють стабільне зростання. Також зростає попит на туристичну нерухомість, пропоновану в короткострокову оренду. Таким чином, у покупця є всі шанси не тільки стати власником гарного будинку або квартири, а й заробити на них - оформивши туристичну ліцензію і здаючи житло в оренду, або перепродуючи його через якийсь час з вигодою для себе. Якщо ви хочете інвестувати в нерухомість в Іспанії, то рекомендуємо перейти за посиланням https://susloff.com/investitsii-v-nedvizhimost-v-ispanii/ вже зараз.
 
Але навіть покупка нерухомості в Іспанії, яка не має на меті отримання прибутку, принесе своєму власникові чимало плюсів:
 
  1. Можливість отримати мультивізу і проводити в Іспанії до 90 днів в кожному півріччі. Це хороший варіант для тих, хто не планує переїжджати до Іспанії на постійне місце проживання, але хоче проводити тут максимум часу, насолоджуючись прекрасним кліматом, морем, свіжими овочами та фруктами, можливістю круглий рік займатися активними видами спорту і т.д.
  2. Можливість запросити дозвіл на проживання без права на роботу. Купівля нерухомості в Іспанії не дає автоматичного права на отримання посвідки на проживання, однак є великим плюсом, якщо доповнюється документами, які підтверджують наявність у заявника високого і стабільного доходу. Іноземець, який має віддалені джерела доходу і власне житло в Іспанії має всі шанси на отримання ВНЖ, який, своєю чергою, після 10 років легального і безперервного проживання в країні дасть право на отримання іспанського громадянства.
  3. Можливість запросити Золоту візу інвестора при покупці дорогої нерухомості. Золота віза - особлива посвідка на проживання, що дає своєму власникові максимум свобод, а також передбачає спрощену систему отримання і продовження.
  4. Як плюса зазначимо також простоту оформлення угоди. Закон не робить ніяких відмінностей між громадянами країни, громадянами ЄС і громадянами третіх країн, які купують нерухомість в Іспанії. З боку банків, що надають іпотечні кредити, можна спостерігати різне ставлення до цих трьох категорій покупців, але сама процедура здійснення угоди, нотаріальне оформлення купчої і реєстрація переходу права власності - єдині для всіх. Не існує обмежень щодо покупців іноземців: вони мають право купувати як житлову, так і комерційну нерухомість, як за свій рахунок, так і з залученням позикових коштів. Єдиною умовою є підтвердження легальності доходів.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99