Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати бойлер?

Автор: Таня
13.02.2021 00:25

 
 
Бойлер - це необхідний в побуті пристрій, який забезпечує постійну наявність теплої води. Необхідність у водонагрівачі виникає не тільки в приватному будинку або на дачі, але і в квартирах, коли відбувається відключення гарячої води. Хороші бойлери необхідні і в тому випадку, коли якість і тиск води недостатні. 
 

Види водонагрівачів

 
Накопичувальні водонагрівачі розрізняються системою нагріву води:
 
  1. Електричний бойлер - поширений варіант. Лінійка моделей починається з невеликого обсягу - від 10 літрів. Монтаж конструкції можна зробити самостійно, встановлення та підключення нескладні.
  2. Газовий водонагрівач - зручне рішення, якщо в будинок підведений магістральний газ. Для установки пристрою знадобляться дозвіл газових служб, допомога майстра, прокладка додаткової вентиляції (потрібно робити отвір в стіні для виведення відпрацьованих газів).
 

Характеристики приладів

 
Вибрати і купить бойлер допоможуть консультанти спеціалізованого інтернет-магазину. На що звертати увагу:
 
  • Обсяг бойлера. Вибирається виходячи з кількості осіб в сім'ї. Для квартири досить водонагрівача об'ємом до 50 літрів. Якщо дозволяє площа ванної кімнати, на сім'ю з трьох людей. Можна вибрати на 80 літрів. Для приватних будинків і котеджів підбирають більш об'ємні бойлери, які забезпечать потреби сім'ї. Середній обсяг води, який необхідний людині на добу, становить 50 літрів. Виходячи з цього значення вибирайте нагрівач.
  • Потужність водонагрівача впливає на час, який буде потрібно на нагрів води. Необхідно враховувати, що для установки потужного електричного пристрою буде потрібно окрема лінія електропроводки.
  • Внутрішнє покриття бака. Повинно мати антикорозійне покриття. Хорошим варіантом є модель з емальованому поверхнею. Термін служби такого бойлера може скласти понад 10 років. Титанове покриття вважається кращим, але і ціна за таку модель істотно зросте. Для захисту внутрішньої поверхні виробники встановлюють магнієвий анод. Він вступає у взаємодію з киснем, який міститься у воді, і попереджає поява іржі. Єдиний мінус анода - це необхідність регулярної заміни елемента.
  • Якщо з крана тече жорстка вода, варто вибрати модель з захищеним Теном. В цьому випадку водонагрівач буде довго і без проблем працювати. У звичайних бойлерах елемент знаходиться в постійному контакті з водою, через що з часом покривається накипом і виходить з ладу.
  • Залежно від наявності вільного простору для установки вибирають вертикальний або горизонтальний бойлер. Вважається, що горизонтальні пристрої швидше нагрівають воду.
  • Вибираючи модель, зверніть увагу на функції управління. Механічні тумблери прості в застосуванні, надійні і довговічні. Моделі з електронним управлінням мають більший функціонал. Водонагрівач можна запрограмувати на включення в певний час, є опції пам'яті налаштувань і економії споживання електроенергії. Істотним мінусом таких пристроїв є чутливість до перепадів напруги в електромережі.
  • Теплоізоляційний шар - обов'язкова характеристика. В такому бойлері вода набагато повільніше остигає.
  • Фільтр, який встановлюється на вхідний водяний шланг, значно збільшить термін служби водонагрівача.
 
Для правильного і вдалого вибору бойлера варто звертатися до фахівців спеціалізованого інтернет-магазину. Менеджери допоможуть вибрати відповідний пристрій, який буде відмінно працювати весь заявлений виробником термін і покриє потреби Вашої родини в гарячому водопостачанні.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99