Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Які переваги у банківської картки?

Автор: Таня
12.02.2021 22:36

 
Майже у кожного українця є банківська карта. Її в основному використовують для нарахування зарплати. Багато людей лише отримують готівку в банкоматі, навіть не здогадуючись про те, що у пластикової картки можуть бути будь-які додаткові переваги, а люди старшого віку взагалі ставляться до банківських карт з недовірою.
 
Всього буває три типи карт: кредитні, передплачені, або дебетові. Останні картки найчастіше використовують для переведення в готівку грошових коштів та безготівкових платежів. Дебетові карты Ощадбанка потрібні для виплат стипендій, пенсій, зарплат. Кредитними картами можна розплачуватися, навіть якщо на карті немає коштів. Також картки бувають електронними, золотими, класичними. Від статусу карт залежать додаткові можливості і знижки при оплаті різних товарів або послуг.
 
Отримати банківську карту досить просто для цього досить особисто відвідати філія банку, написати заяви і пред'явити паспорт. Для оформлення кредитної картки працівники банків іноді просять пред'явити інші документи, такі як, наприклад, копія трудової книжки, зведення про зарплату або інші довідки, що підтверджують платоспроможність.
 
 
Співробітники банку, як правило, видають клієнтам брошури, в яких описані переваги тієї чи іншої банківської карти.
 
Щоб отримати готівку в банкоматі досить ввести пін-код. Банківські картки зручні тим, що щоб отримати кредит готівкою не потрібно їхати в банк, досить знайти найближчий банкомат, до того ж практично всі сучасні кінотеатри, кафе, ресторани і багато магазинів приймають безготівкову оплату. Такі карти вигідні для відправки і зручні для отримання грошових переказів. При цьому тарифи набагато нижче, ніж у систем грошових переказів. За допомогою цього продукту легко отримати пенсію, зарплату, стипендію, при цьому не потрібно стояти в кілометрових чергах.
 
За бажанням клієнта рахунок можна відкрити не тільки в гривнях, але і в євро або доларах. Такими картками зручно розплачуватися, подорожуючи по закордонним країнам. До того ж багато туристичні фірми пропонують знижки власникам карток певних банків. Світові авіакомпанії також пропонують бонуси і додаткові милі власникам золотих і платинових карт.
 
Банківською картою зручно розплачуватися за онлайн покупки, багато популярних інтернет-магазинів приймають безготівковий розрахунок. Перед тим як оформити карту, слід проконсультуватися з банківським працівником і уважно ознайомитися з інформацією в брошурі.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99