Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Каблучки 2021: що має бути у кожної дівчини в скриньці для прикрас

Автор: Ruslana
08.02.2021 18:52

Мода — непостійна жіночка. Щосезону вона диктує нам, що носити, з чим поєднувати, а від чого відмовитися. І це стосується не лише одягу, взуття, але й аксесуарів.

Ювелірні тренди також змінюються. У статті ми розповімо вам, що обов’язково потрібно мати у своїй скриньці, а що краще відкласти на майбутнє. А обрати модні каблучки zolotoyvek.ua можна на сайті або у будь-якому магазині Золотого Віку.

Золота каблучка

Що носити в 2021?

Відразу скажемо: класика нікуди не дінеться. Вона завжди залишається актуальною, тому не переймайтеся, якщо основа вашого ювелірного “гардеробу” — це пусети, діаманти, мінімалістичні каблучки, тонкі ланцюжки. Щоб розбавити свій образ, просто додайте дещо з нашого списку — заодно порадуєте себе новими прикрасами або ж знатимете, що просити у подарунок.

Жодного мінімалізму

Мінімалізм був у трендах декілька сезонів поспіль, і всі від нього втомилися. Тепер хочеться чогось яскравого, помітного, нестандартного. Але якщо вам не хочеться ховати подалі улюблений тоненький обідок, і не потрібно! Оберіть модель з об’ємними деталями — великими каменями, ажурними вставками. Або ж придбайте широку каблучку — від 5 мм.

Комбінації каблучок

Напевне, ви знаєте про тренд на багатошаровість шийних прикрас: комбінації кількох ланцюжків, кулонів, підвісок. Про каблучки також не забули. Більш того, оскільки у 2021 поєднання золота, срібла, платини, різних кольорів металу не вважається порушенням модних правил, то і прикраси на пальцях можуть бути різної форми, фактури, стилю, ширини. Можна за основу взяти каблучку з комбінованого металу і вибудовувати образ навколо цього.

Масивні каблучки

Ідеальний варіант для тих, хто хоче виділятися з натовпу. Що можна вибрати?

  • дуті моделі,

  • широкі обідки без вставок,

  • каблучки з великі інкрустованими каменями,

  • обідки з великим верхом,

  • складні прикраси з багатьма деталями.

Звичайно, зважайте на те, наскільки об’ємні моделі вам пасують.

Ексклюзивність

Зараз багато з модниць бажають мати ексклюзивні речі. Тому обирають не те, що легко можна знайти у масс-маркеті, а створене у обмеженій кількості. У Золотому Віку є ексклюзивні колекції прикрас: фантазійні та більш класичні моделі.

Геометрія

Гострі кути, багатоярусна форма, квадрати, трикутники, прямокутник, зокрема і в огранці каменів — що складніша форма, то краще. І, так, зручність тут не на першому місці. Не обов’язково, щоб геометрія превалювала, досить лише деталей.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99