Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Які жалюзі вибрати?

Автор: Таня
14.01.2021 18:41

 
Все більшої популярності, витісняючи фіранки, набувають жалюзі, які ще зовсім недавно знаходили своє місце в строгому офісному стилі. Правильно підібрані жалюзі крім своїх основних функцій (захисту від сонячного світла, непотрібних очей) можуть прикрасити будь-який інтер'єр. Вибрати з широкого асортименту не так вже й просто, ми допоможемо вам розібратися з плюсами та недоліками, правилами користування, і який варіант підійде саме вам.
 
Плюси жалюзі:
 
1. Економія місця;
2. Легка конструкція;
3. Широкий асортимент;
4. Регулювання сонячного світла;
5. Простота догляду.
 
У невеликих приміщеннях правильна організація простору відіграє важливу роль, на лоджіях і балконах жалюзі будуть просто незамінні. Залежно від того, як розташовані ламелі, жалюзі ділять на горизонтальні та вертикальні, так само окремим видом виділяють жалюзі з цільного полотна - рулонні.
 
У виробництві жалюзі використовують ці матеріали - дерево, тканину, метал, бамбук і пластик, або поєднанням двох матеріалів. Від матеріалів безпосередньо залежить на те, де і як будуть використовуватися жалюзі.
 

Жалюзі пластикові

 
Підходять для використання на кухні, балконах і ванних кімнатах. З пластика виготовляються горизонтальні жалюзі. Вони стійкі до вологи, прості в догляді й мають низьку вартість. Ми так само відзначаємо недоліки, пов'язані безпосередньо з неякісним пластиком - деформування від сонячних променів, пожовтіння і поломка.
 

Тканинні жалюзі

 
Більш популярний вид жалюзі. З неї роблять рулонні і вертикальні жалюзі. Підходять для житлових приміщення і офісів. Від виду тканини залежить для якого приміщення вони купуються, для кухонь потрібна тканина стійка до займання - склотканина, для лоджій і балконів - поліестер, так як він стійкий до вигорання, для спалень і дитячих кімнат прекрасно підійде бавовна.
 

Дерев'яні жалюзі

 
Вибирають такий варіант на сайті компанії kolorit зазвичай під відповідний інтер'єр. З дерева виготовляють горизонтальні жалюзі, їх плюси в екологічності і довговічності. У виробництві використовують сосну, коркове дерево, венге, червоне дерево. Вартість їх більше, ніж на пластикові і тканинні. Якщо ви зупинили свій вибір на цьому варіанті, ми радимо не економити, щоб уникнути неприємних моментів в майбутньому - вигоряння на сонці.
 

Бамбукові жалюзі

 
Дуже легкі, займають мало місця в згорнутому стані, не схильні до вигоряння, стійкі до вологи. З мінусів - висока ціна і неможливість використовувати їх на великі віконні простору.
 

Металеві жалюзі

 
Найбільш дешевий варіант. Виготовляються з легких сплавів. Підходять для використання в виробничих приміщеннях. Плюси - прості в догляді, стійкі до загоряння і сонця, низька вартість, недоліки - деформація і шум при русі.
 
Жалюзі виробляються будь-якого розміру і форми, ви зможете доповнити ними будь-яке вікно і дверний отвір. Для грамотного підбору і консультації рекомендуємо звернутися у спеціалізовану компанію.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99