Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як зекономити при купівлі автомобіля?

Автор: Vladislav
13.11.2020 00:57

Кожна людина, яка має на меті придбати авто з вторинного ринку, шукає варіанти як знайти машину, яка була б максимально цікава за ціною.

 

Продаж автомобілів на вторинному ринку цікавий тим, що майбутній власник може знайти машину по значно нижчій ціні, а технічне оснащення буде в ідеальному стані. Але економні авто бу з вторинного ринку - не завжди гарна думка, адже ця угода несе в собі деякий ризик як в юридичному, так і технічному плані.

Як уникнути ризику при купівлі?

До вибору авто з пробігом та його ціноутворення необхідно підійти дуже відповідально. У цій статті ми підготували для вас декілька порад, як можна зекономити (або знизити вартість) на купівлі бу машини. Вартість авто в оголошені власник зазначає самостійно, але якщо знайти адекватні аргументи для зменшення ціни, то можна значним чином зекономити.

Якщо ви не маєте технічних знань стосовно структури авто, то доречним буде показати обрані варіанти знайомим автовласникам, які можуть щиро надати рекомендації та відсіяти недоречні варіанти.

Зекономити на авто бу також можна, домовившись з технічним експертом про повну діагностику автомобіля. Експерт зможе надати звіт про реальний стан авто, а також ті проблемні моменти легкової машини, які можна згадати при торзі з власником. Експертиза авто в Україні коштує недорого, а виявлені недоліки допоможуть зекономити 10-30% від первісної вартості в оголошені.

Крім того, виявлені недоліки формують повну картину цінності транспортного засобу та дають шанс на роздуми стосовно того, чи буде пропозиція актуальна та яка сума коштів необхідна для подальшого ремонту.

Додаткові поради

Постійно переглядайте сайти, де є оголошення з продажу бу авто. В Україні кожен день публікуються нові пропозиції на різний бюджет та технічний стан. Більш того, на сайтах оголошень можна налаштувати фільтр параметрів і при публікації нового оголошення, ви зможете побачити його першим.

Не потрібно поспішати та погоджуватися на першу ціну. Якщо продавець квапить та аргументує це великою кількість охочих, то велика ймовірність обману та шахрайської схеми.

Інколи продавці вимушені оформити угоду в короткий термін через гостру потребу коштів. Якщо потрапити на таке оголошення, то є можливість купівлі хорошої автівки за значно нижчою вартістю - 30%, а інколи й 50% економії.

Якщо ціни на автобазарах в Україні не відповідають вашому бюджету, то можна замовити авто з Європи - так звані «євробляхи», проте така операція також має значний ризик та майбутні інвестиції можуть перевищити ціну українських продавців.

Краще за все - купувати перевірені авто з пробігом на автомайданчиках. Один з найбільших - автобазар «ParkDrive», що кожного дня допомагає людям придбати та продати транспортний засіб на гідних умовах. На «ПаркДрайв» є власна бюджетна служба технічного оснащення, яка допоможе діагностувати стан авто та вкаже на проблемні аспекти. На офіційному сайті: https://parkdrive.ua/ публікується транспорт для продажу, а також деякі умови співробітництва. Купівля\продаж автотранспорту через «ПаркДрайв» - це швидко, надійно та вигідно.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99