Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що потрібно знати про вибір будинку престарілих?

Автор: Таня
17.10.2020 21:07

 
Прийняти рішення про те, щоб відправити близьку вам людину в будинок престарілих дуже важко. Тим більше, складно почати розмову на таку тему з нею. Як же провести бесіду на цю складну тему, щоб не образити й не відлякати літню людину? Що зробити, щоб переконати її в тому, що будинок престарілих - це хороший варіант? І найголовніше, коли зважитися на цей крок і як вибрати підходящий будинок для людей похилого віку?
 
Ми повинні пам'ятати, що літня людина - це не предмет, а живий, все розуміє людина і член вашої сім'ї, так що головне рішення з питання проживання в будинку для літніх людей повинен приймати саме він. Розмова повинна проходити в спокійній обстановці. Ваш літній родич повинен весь час бути в курсі того, що ви хочете для нього тільки кращого. У дискусії треба використовувати аргументи у вигляді повсякденних ситуацій, в яких додатковий догляд для нього може бути просто необхідний, а з об'єктивних причин ви не в змозі йому його забезпечити. У будинку для літніх людей, будь-яка допомога опікунів і медсестер завжди буде доступна.
 

Чим керуватися при виборі будинку престарілих?

 
Порівнюючи різні дома престарелых в Харькове, ви повинні звернути увагу на ті, які володіють найкращою репутацією. З'ясуйте, як виглядає догляд в конкретному будинку для літніх людей, як почувають себе, що знаходяться в ньому люди похилого віку. Дізнайтеся, наскільки кваліфікований персонал в ньому працює. Також варто дізнатися, як часто будинок відвідують лікарі, і як виглядають медичні процедури в разі, коли потрібне стаціонарне лікування.
 
Пам'ятайте, що літні люди, крім необхідної медичної допомоги також сильно потребують контакті з іншою людиною. Спілкування як і раніше для них важливо. З'ясуйте, як виглядає розпорядок дня в установі та дізнайтеся чи можуть люди похилого віку проводити вільний час, віддаючись своїм звичкам або хобі. Одночасно кожен з нас має потребу в конфіденційності та можливості бути незалежним, так що дізнайтеся, чи можуть ваш близька людина на це.
 
В кінці ми рекомендуємо вам відвідати будинок престарілих разом з вашим літнім родичем, щоб той міг сам прийняти рішення, і, можливо, познайомитися з цим місцем. Не будемо забувати, що це саме він, а не ви, буде проводити решту свого життя. Дуже важливо, щоб вашому родичу сподобалася атмосфера, що панує в будинку для людей похилого віку!
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99