Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чому вам варто обирати меблі з натурального дерева для своєї оселі?

Автор: Vladislav
29.09.2020 15:11

Дубові меблі вважаються елітними не дарма. Якщо ви придбаєте такий виріб для свого дому, то вам ще довго не доведеться задумуватися про його заміну (швидше за все – взагалі ніколи). Термін експлуатації натуральних меблів складає щонайменше 100 років. Втім, це зовсім не означає що всі дубові стільці, шафи чи ліжка, що представлені на ринку, є якісними.

 

Меблі з натурального дерева купити

Якщо ви вирішили меблі з натурального дерева купити https://www.lori.com.ua/ для свого житла, зверніть увагу на пропозиції компанії «Lori». Ця фірма використовує спеціальні технології, що дозволяють максимально покращити якість виробів.

  1. Повздовжні розпили та ребра жорсткості. Як відомо, дубова деревина має властивість всотувати вологу та змінюватися в розмірі. За умови різкого перепаду рівня вологи в приміщенні матеріал може втратити форму або тріснути. Щоб запобігти цій неприємності, спеціалісти наносять на щити компенсаційні розпили, а також зміцнюють їх спеціальними алюмінієвими направляючими. Якщо ви шукаєте міцні меблі з натурального дерева, купити їх за приємними цінами можна саме в «Lori».

  2. Технологія «сандвіч». Деталі, з яких виготовляють меблі, складаються зі щита-основи та ламелей товщиною 4 мм. Ця технологія допомагає знизити собівартість без втрати в якості.

  3. Якісне висушування. Спеціалісти компанії висушують деревину виключно в автоматизованих камерах італійського виробництва. Це дозволяє знизити рівень вологості матеріалу до 6-8%.

  4. Якісний матеріал. Фірма використовує тільки сировину, що пройшла радіологічний контроль.

«Lori» – меблі на будь-який смак і гаманець

В каталозі «Lori» представлені стільці, столи, корпусні меблі, лави та ліжка. Тут ви знайдете варіанти будь-якого кольору та дизайну.

  • Декілька варіантів фарбування. Тут можна замовити дерев’яні меблі, покриті лляною олією, восковим складом, акриловим лаком чи емаллю. Покриття перших двох типів є абсолютно екологічними. Їх рекомендують для меблів, що будуть використовуватися в домашніх умовах. А ось акриловий лак та емаль надійно захистять поверхню від вологи навіть в тому випадку, якщо меблі будуть експлуатувати інтенсивно (рекомендовано для ресторанів, барів тощо).

  • Тип поверхні. В каталозі є вироби зі зрощених (і по довжині, й по ширині) та не зрощених ламелей. Меблі другого типу мають більш «натуральний» вигляд. Також ви можете придбати столи, стільці, комоди, лави та ліжка «рустік» із поверхнею, що має природні дефекти – «вічка», мікротріщини тощо.

Якщо ви ще не визначилися із найбільш вдалою моделлю, зверніться до менеджерів інтернет-магазину. Вони допоможуть вам зробити правильний вибір!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99