Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що таке реінвестиція?

Автор: Таня
27.09.2020 21:06

 
В рамках вивчення фінансової грамотності важливо визначити, що таке реінвестиції і якими вони бувають. Інвестору слід знати, що в більшості випадків додаткові капіталовкладення в правильно обраний інвестиційний об'єкт здатні принести додатковий прибуток.
 

Поняття реінвестиції

 
Реінвестиція - це повторне капіталовкладення грошових коштів, отриманих від інвестування в цінні папери, активи підприємства, валюту, при цьому зовсім не обов'язково направляти інвестиційний прибуток в один і той же об'єкт. До речі, якщо вас цікавить важность реинвестирования, то радимо перейти за даним посиланням вже зараз.
 
 
Особливості реінвестицій:
 
  • гроші можна вкладати в будь-які інструменти фінансового ринку або бізнес, що дає можливість диверсифікувати ризики;
  • завдяки повторному капіталовкладенню можна істотно збільшити дохід;
  • зароблений дохід отримують тільки після закінчення інвестиційного періоду;
  • прибутковість залежить від правильного вибору об'єкта інвестування (звертайте увагу на ступінь надійності інструменту).
 
Як приклад реінвестування можна привести спрямування отриманих дивідендів на розвиток підприємства, депозит з можливістю капіталізації відсотків і т. д.
 

Види реінвестицій

 
Реінвестиції в залежності від об'єкта реінвестування можуть бути фінансовими і реальними. У першому випадку капіталовкладення здійснюється в валюту, цінні папери (боргові або пайові), у другому - в розвиток бізнесу.
 
Фінансові реінвестиції орієнтовані на довгострокові інструменти фондового ринку. Найчастіше вони носять спекулятивний характер, оскільки спрямовані на отримання доходу в певний проміжок часу.
 
Також реінвестування може бути частковим або повним. При частковому інвестуванні частина інвестиційного доходу витрачається на особисті потреби, решта спрямовується в об'єкт. Повний реінвестування передбачає перенаправлення всього прибутку в оборот.
 
Реінвестиції виправдані в разі хорошого відсотка прибутковості фінансового інструмента, високого рівня надійності активів та довгострокових планів капіталовкладення. Вони є ефективним інструментом для масштабування бізнесу або збільшення отриманого на фондовому ринку доходу.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99