Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати якісний дитячий батут?

Автор: Таня
24.09.2020 23:32

 
Стрибки на батуті - для дітей це не тільки весело, але й корисно. Подібне дозвілля розвиває координацію і вміння володіти своїм тілом, підвищує загальну витривалість, укріплює і загартовує організм. Під час таких дитячих розваг задіюються різні групи м'язів - краще будь-якої фізкультури та активних прогулянок.
 
А якщо ви встановите батут Хеппи Хоп на свіжому повітрі, то до користі додасться ще й сонячний вітамін D. З таким домашнім атракціоном можна не переживати, що дитина сильно багато часу проводить перед екраном комп'ютера або уткнувшись в телефон.
 

Види батутів

Пристрої для стрибків бувають двох типів.
 
  • Надувні. Батути такого плану поставляються з компресором. Якщо це міні варіант, представлений за цим посиланням www.batut.net.ua/catalog/batuty-dlya-samykh-malenkikh, то можна обійтися і звичайним насосом. Надувні атракціони яскраві та веселі. Це кращий варіант батута для малюків. Він м'який і легкий. За рахунок невисокої висоти стрибка мама з татом можуть не переживати, що карапуз перелетить через стінки конструкції.
  • Каркасні. Такий варіант підійде дітям старшого віку. Конструкція складається з каркаса, туго натягнутої сітки та пружинного механізму. Це спрощена версія професійного спортивного батута. До речі, спортивные батуты от Happy Hop є хорошим варіантом. Амплітуда стрибків залежить від кількості пружин.
 
Вибираючи батут для дитини, визначитеся заздалегідь з місцем його установки. Для вулиці підійде габаритна модель каркасного плану з великими кількістю пружин. У цьому випадку немає небезпеки удару об стелю. Домашній батут повинен бути більш компактним і менш "стрибучий". Також варто подбати про звукоізоляцію, якщо під вами живуть сусіди.
 
 

Поради батькам при виборі безпечної моделі

 
Тепер про головне. При покупці іграшок для активного проведення часу, будь то дитячий самокат, велосипед або батут, на першому місці завжди питання безпеки. Уберегти енергійну дитину від травм під час стрибків допоможуть наступні рішення:
 
  • Подбайте про захисній сітці. Вона служить огорожею для каркасних батутів. Дитячі стрибки можуть бути не дуже акуратними, особливо на початку. Щоб малюк не випала, захистіть місце ігор спеціальною сіткою.
  • Правильно розрахуйте вага. Є батути з різним ступенем витривалості. Продумайте, яку вагу має витримувати конструкція. Варто врахувати, що дитина може запросити друзів пострибати разом з ним. Тоді вага дітей потрібно підсумувати.
  • Виберіть зручне місце. Простежте, щоб поруч із зоною активних ігор не було твердих, гострих, що б'ються предметів. Заміряйте висоту стель або навісу. Переконайтеся, що підстава для установки конструкції рівне і стійке.
 
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99