Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Тонкощі друку на чохлах для телефонів

Автор: Таня
23.09.2020 23:10

 
Основне призначення чохла для смартфона - це захист пристрою від зовнішніх негативних факторів.
 
Але також аксесуар служить декоративним елементом, який робить телефон індивідуальним і відмінним від безлічі інших. Тому користувачі смартфонів, переглядають всілякі пропозиції в пошуках унікального виробу. Більш швидкий спосіб отримати ексклюзивний захист - це скористатися послугами компанії Мобистайл, що займається фотодруком на чохлах. 
 

Види друку на чохлах

 
Як правило, чохли для смартфонів виготовляють з силікону, пластика, і прогумованого пластика з шовковистою поверхнею Silk-Touch. Для таких складних в обробці матеріалів, найкраще використовувати УФ-друк, що володіє наступними перевагами:
 
  1. Нанесене зображення виходить точним, яскравим і з потрібним рівнем контрасту.
  2. Висока стійкість зображення до стирання при постійному використанні, також картинка не вигорає під впливом сонячних променів або вологи.
  3. УФ-друк підходить для друку портретів або фотографій.
  4. Чорнило не містять шкідливих для людини речовин.
  5. Висока швидкість друку, тому клієнт отримує дизайнерський аксесуар в найкоротший час.
 
Також можна вибрати 2D, коли малюнок наноситься тільки на задню стінку, або 3D друк, малюнок зачіпає бічні грані аксесуара. При бажанні замовника можна вибрати рельєфну печатку, дана технологія робить опуклим і об'ємним зображення.
 

Особливості виготовлення дизайнерського чохла

 
Компанія, що займається дизайнерськими виробами, пропонує своїм клієнтам самостійно розробити зовнішній вигляд чохла за допомогою спеціального конструктора. Замовник вибирає потрібну марку телефону і варіант чохла. Далі створюють дизайн за допомогою шаблонів прийменникових на сайті або завантажують в конструктор власне зображення. Вибирають вид друку і додаткові опції, і відразу дізнаються вартість замовлення. На сайті також можна замовити додаткові аксесуари, захисне скло або подарункову упаковку, адже оригінальний чохол, часто вибирають в якості подарунка.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99