Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги тонування вікон

Автор: Таня
23.07.2020 20:50

 
Люди звикли бачити тоноване скло на вікнах автомобілів та різних організацій. Але сьогодні тонування все частіше використовується в житлових приміщеннях.
 
 

 Переваги тонування

 
Для власників квартир, розташованих на перших поверхах будівель, тонувальна плівка стане порятунком. Цікаві перехожі не зможуть побачити, що відбувається всередині кімнати. При використанні тонування відпадає необхідність тримати вікна заштореними, щоб захиститися від настирливих сонячних променів і уникнути надмірного нагріву повітря в приміщенні в спекотні літні дні (з цією проблемою, навпаки, більше стикаються жителі верхніх поверхів, не захищених гілками дерев і тінню, що відкидається сусідніми будівлями). Тонування балкона від компанії Тонировка 24 дозволить організувати затишний простір для відпочинку навіть якщо вікно виходить на сонячну сторону. Як показує практика, в спекотні дні таке рішення дозволяє знизити температуру в приміщенні на 2-3 градуси.
 
Серед інших безперечних переваг тонування шибок необхідно виділити:
 
  • можливість приглушення яскравого денного світла з вулиці, що робить атмосферу в кімнаті більш гармонійним і затишній;
  • захист від відблисків на екрані телевізора і комп'ютерному моніторі;
  • захист меблів, шпалер і домашнього текстилю від вигорання;
  • додаткову можливість декорування інтер'єру - існує можливість вибору плівки з фотодруком або нанесеним на неї візерунком;
  • забезпечення додаткової безпеки в разі, якщо скло випадково розіб'ється (всі осколки залишаються на плівці);
  • зменшення тепловтрат в зимовий період.
 

Види тонуючих плівок

 
На вітчизняному ринку представлено кілька видів тонуючих плівок:
 
  • Сонцезахисне тонування. Практичний і зручний в експлуатації варіант, що дозволяє створити комфортну обстановку в житлових і робочих зонах будівель. Плівка може бути з відтінком, малюнком, або прозорою. В останньому випадку її присутність на склі практично непомітно.
  • Дзеркальна плівка. Дзеркальна тонування балкона, лоджії або вікна ідеально підходить для приміщень, розташованих на перших поверхах будівель. При її наявності більше не доведеться наглухо закривати вікна шторами. Дзеркальна тонування ідеальна і для творчих натур - вона може бути білою, чорною, зеленого, блакитного, бронзової, сріблястою, золотий і т.д. Існує і можливість поєднання різних відтінків з метою створення оригінальних композицій.
  • Декоративне рішення. Декоративне покриття дозволить не тільки захистити приміщення від сонця і сторонніх поглядів, а й внести свіжу нотку в інтер'єр. Скляна поверхня більше не буде виглядати одноманітною і сумній.
  • Атермальний плівковий матеріал. Спеціальна плівка має властивість ефективного відображення інфрачервоного випромінювання.
  • Енергозберігаюча плівка. Тонуючий матеріал поєднує в собі низьку вартість, простоту в експлуатації і високу функціональність, допомагаючи заощадити кошти, що витрачаються на вентилятори, кондиціонери та обігрівачі.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99