Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Незаконне будівництво варварськи руйнує будинок Руссова

Автор: Vladislav
02.07.2020 16:42

Йдеться про пам'ятник архітектури і містобудування місцевого значення № 373/2-Од під назвою «Будинок прибутковий Руссова» (рік побудови: поч. ХХ ст., Арх. Чернігів Л. М.) який входить до складу комплексу з двох будівель «Комплекс будинків Руссова», на вулиці Коблевській, 38Б.

 

Мешканці будинку скаржаться, що вже більше трьох місяців в будинку споруджується незаконна прибудова на загальдомовий території, яка стоїть на фундаменті з бетонних блоків. Прибудова наглухо закриває доступ до загальної газової труби.

За словами мешканців, на внутрішній прибудинкової території вириті і забетоновані ями, в яких збирається вода. Знято асфальтне покриття, піднятий люк, через що воді нікуди сходити. Внаслідок цього будь які опади створюють невисихаючі калюжі, які наповнюють сморідом цілий квартал.

Замість двері пожежного виходу встановлено вікно, а сам пожежний вихід замурований, сходові прольоти демонтовані і за рахунок цього розширена площа квартири. Не треба говорити, що таке перепланування загрожує життю всіх мешканців, котрі при пожежі просто не зможуть покинути будинок.

Також зрублене красиве квітуче дерево. Вхід в квартиру винесено на кілька метрів вперед і також за рахунок цього збільшена площа квартири, всередині якої проведена повна незаконна реконструкція, в ході якої були знесені всі перегородки, вибиті нові прорізи в несучих стінах. Для старого будинку такі активні будівельні роботи загрожують повним зруйнуванням.

Отвір одного з вікон був по-варварськи вибитий і зруйнований, для збільшення розміру та установки двері або вікна більшого розміру. Під час недавніх дощів через цей вибитий отвір натекла величезна кількість дощової води.

Мешканці заявляють, що внаслідок всіх проведених незаконних робіт в будівлі, яке є пам'яткою архітектури - Прибутковий будинок Руссова, почали з'являтися тріщини і обсипатися фасад, перекосило двері і вікна. Тріскається стеля і відпадає штукатурка.

Внаслідок незаконного захоплення і знищення пожежного виходу, мешканці позбавлені можливості в разі пожежі або іншої НС безпечно залишити приміщення. Через вибитий отвір дощова вода потрапляє в приміщення і фундамент, внаслідок чого просідають стіни, підлога і стеля. Якщо ситуація не буде взята під контроль і не буде вжито заходів по відновленню цілісності і первозданного вигляду будівлі пам'ятки архітектури, це загрожує черговим обвалом будинку.

Слідкуйте за новинами на сайті інформаційно-аналітичного проекту https://zaodessu.com.ua.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99