Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Основні характеристики шуруповерта для будинку

Автор: Vladislav
24.06.2020 20:53

Кожен господар хоче мати безвідмовний шуруповерт для будинку, оснащений якісним ємним акумулятором, щоб його можна було регулярно застосовувати. Такі моделі випускають далеко не всі виробники.

 

В цей вузький привілейований коло входить компанія Start Tools, яка виготовляє надійні електричні товари, що відрізняються в той же час помірної вартістю. Українські покупці можуть купити шуруповерт у інтернет магазині https://start-tools.com.ua/ua/shurupoverty-akkumuljatornye з доставкою та гарантією.

Звертаємо увагу на фірму Start Tools

Моделі компанії мають велику кількість опцій, обладнуються ємним акумулятором і міцними механічними частинами, які відрізняються підвищеною зносостійкістю. Акумуляторний шуруповерт фірми, з яким зручно працювати, має кілька швидкостей і реверсну систему. Додатковий комфорт при виконанні робочих операцій майстру забезпечує наявність індикатора рівня заряду. Він дозволяє відстежувати стан батареї, в разі необхідності підключати пристрій до електричної мережі, щоб відновити запас енергії.

Окремо варто відзначити ергономічність пристроїв Start Tools. Шурупокрути компанії оснащуються ручками з накладками, виготовленими з м'якого матеріалу. Він приємний на дотик, перешкоджає зісковзуванню пальців під час роботи. Таке рішення також сприяє зниженню ризику отримати травму.

Щоб правильно вибрати і купити шуруповерт, важливо звертати увагу на головні технічні характеристики товару. До них відносяться:

  • крутний момент,
  • швидкість обертання,
  • тип патрона,
  • ємність акумуляторної батареї,
  • час підзарядки,
  • додаткові опції.

Чим вище крутний момент, тим більше товсті і довгі шурупи можна використовувати з шуруповертом. Регулювання крутного моменту здійснюється за допомогою спеціального кільця. З його допомогою можна зупинити обертання двигуна при виконанні робіт.

Щоб вибрати і купити шуруповерт в Україні, відповідний для частого використання, слід звертати увагу на такий параметр, як час підзарядки. Деякі моделі можуть заряджатися більше 10 годин. Якщо потрібна оперативність, варто вибрати виріб, здатне зарядитися від електричної мережі за 2-3 години.

Велике значення має і такий параметр, як швидкість обертання, який у більшості моделей знаходиться на рівні 500-600 оборотів. У професійних моделей цей параметр знаходиться на більш високому рівні. Найчастіше вони мають 1000 оборотів і вище. Такої швидкості вистачає навіть для того, щоб просвердлити в стіні отвір.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99