Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що важливо знати про доставку вантажів з Китаю?

Автор: Таня
24.06.2020 19:37

 
В останні роки вантажоперевезення з Китаю стали дуже затребуваними, так як КНР є головним експортером різних товарів. Грамотно продумані маршрути і підбір оптимального виду транспорту дозволяють перевозити вантажі будь-яких обсягів швидко і безпечно.
 
Організація транспортування товару вимагає ретельної підготовки: потрібно правильно вибрати логістичну компанію, спосіб доставки, розрахувати оптимальні витрати і терміни. До речі, якщо ви шукаєте спеціалізовану компанію для доставки вантажів з Китаю, то радимо перейти на сайт https://www.vipcargo.biz.ua вже зараз.
 
Ознайомимося з декількома важливими факторами, які слід знати при перевезенні вантажів з КНР. 
 

Особливості перевезення вантажів з Китаю

 
Один з ключових моментів, якому імпортери часто не приділяють належної уваги, - це умови поставки. Як правило, це:
 
  • EXW - має на увазі самостійну доставку з заводу-виробника в вантажний пункт, митне очищення на експорт і навантаження на транспортний засіб. Перевага в тому, що в даному випадку замовник сам контролює кожен етап доставки, але при цьому особисто відповідає за всі витрати і ризики по переміщенню товару зі складу продавця до пункту призначення.
  • FOB - в цьому випадку продавець бере на себе відповідальність за доставку вантажу і митне оформлення до його навантаження на транспортний засіб. Всі ризики до навантаження вантажу на борт лягають на продавця, а після - на замовника. Цей варіант вважається найбільш універсальним і затребуваним.
  • CIF - в даному випадку продавець повністю відповідає за доставку і страхування вантажу до місця, позначеного замовником. Цей спосіб дуже зручний за винятком того, що покупець не має можливості контролювати процес перевезення, а також при митному оформленні на імпорт не виключені труднощі з документами.
 

Спосіб і терміни доставки

 
При транспортуванні вантажу з Китаю вкрай важливо визначитися з термінами доставки і, відповідно, типом транспорту, від якого безпосередньо залежить швидкість перевезення.
 
Існують різні способи перевезення товарів з Китаю, найпопулярнішими з яких є:
 
  • Морські вантажоперевезення. Один з найпопулярніших видів транспортування. По морю, як правило, перевозяться великі партії товарів, сировини або техніки. Термін доставки - 20-50 днів залежно від кінцевого місця призначення. Головні переваги: ​​найнижча вартість, висока ступінь збереження вантажу, можливість транспортування великих партій і об'ємних вантажів. Мінуси: невелика швидкість доставки і необхідність поєднувати з іншими видами транспорту (мультимодальні перевезення).
  • Залізнична доставка. Другий за популярністю спосіб транспортування, в якому оптимально поєднується вартість і терміни. Така вантажоперевезення характеризується надійністю і дозволяє відстежувати товар на всіх етапах. Термін доставки в середньому становить 22-33 дня. Найчастіше цей спосіб вибирають для доставки великих партій товару і об'ємних вантажів. Плюси: висока вантажопідйомність, регулярні перевезення, незалежність від погодних умов, доступна вартість. Мінуси: тривалість доставки, залежність від  залызничних шляхів.
  • Авіаперевезення. Найшвидший і дорогий спосіб доставки. Як правило, застосовується для швидкопсувних продуктів і товарів з високою оборотністю. Середній термін транспортування становить 3-7 днів. Плюси: максимальна швидкість доставки, можливість доставити вантаж практично в будь-яку точку країни. Мінуси: висока вартість послуг, обмеження за обсягом і вагою вантажу.
  • Автомобільні вантажоперевезення. Такий спосіб, як правило, використовується в разі необхідності доставки «від дверей до дверей». Автоперевезення затребувані завдяки хорошим дорожнім умовам в Китаї і на транзитних територіях. Термін доставки - 15-25 днів. Переваги: ​​прийнятна вартість, середня швидкість, можливість доставки від дверей до дверей. Мінуси: ймовірність псування товару в дорозі.
  • З огляду на всі плюси і мінуси, а також особливості транспортується товару, вибирайте оптимальний спосіб доставки вантажів з Китаю.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99