Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги та недоліки криптовалют

Автор: Таня
18.06.2020 22:03

 
Деякі люди плутають криптовалюту з платіжними системами. Однак це зовсім несхожі речі. Звичайно, криптовалюту можна придбати за долари або гривні, але також її можна заробити, намайнити, отримати в подарунок - ці одиниці відразу з'являються в електронному форматі.

Основні переваги криптовалют

 
Однією з головних переваг використання криптовалют є конфіденційність. Щоб перевести кошти з рахунку на рахунок, отримати винагороду або оплатити товари і послуги вам не потрібно контактувати з банками або іншими фінансовими організаціями. Всі розрахунки здійснюються безпосередньо між їх учасниками. Якщо ви хочете придбати криптовалюту, то радимо перейти на сайт https://changeit.com.ua/ вже зараз.
 
Також вагомою перевагою цифрових грошей вважається їх децентралізація. Дані системи знаходяться не в якомусь конкретному місці, а розосереджені по всьому світу, багато разів продубльовані, що виключає їх втрату. З цього випливає друга перевага - надійність. Усі транзакції миттєво фіксуються на різних серверах, якщо якась частина даних пошкодиться - все відновиться автоматично. До інших важливих переваг відносять:
 
  • відсутність інфляції;
  • мінімальна комісія;
  • відкритість коду.
 
Поява надмірної кількості віртуальних грошей неможливо, так як кожна валюта має свої математичні алгоритми і обмеження, що виключають можливість інфляції. Комісія в системі не тільки мінімальна, але і виплачується не банкам або фінансовим організаціям, а самим Майнер або користувачам за надані ними потужності для обробки транзакцій.
 
Криптовалюта сьогодні набули широкого поширення і за межами віртуального світу. Їх використовують для оплати найрізноманітніших товарів і послуг, а в подальшому сфера застосування буде тільки розширюватися.
 

Головні недоліки криптовалюти

 
Електронні гаманці хоч і більш надійні з точки зору злому, втратити до них доступ може і сам користувач. Наприклад, якщо забуде свій приватний ключ або пристрій з встановленим гаманцем зламається.
 
Цифрові гроші хоч і не схильні до інфляції, сильно залежать від найрізноманітніших зовнішніх факторів від політики до внутрішніх бізнес-процесів в окремих компаніях. Причому на вартості крмптомонет може позначитися не тільки правдива, але і фейковий новина. Банки і уряди різних країн мають вплив на ринок віртуальних грошей, але абсолютно не зацікавлені в його розвитку, так як не можуть контролювати його внутрішні процеси.
 
Майнінг або видобуток криптовалюта ще недавно були дуже прибутковою справою, але сьогодні цей процес стає все складніше. Збільшується кількість ланцюжків, які потрібні для перевірки і ті ж потужності дають набагато менше грошей, ніж приносили ще кілька років тому.
 
Однак, незважаючи на всі складності цього цікавого ринку, криптовалюта продовжують розвиватися і охоплюють все більше сфер нашого життя. Уже зараз випущено більше 800 видів цифрових грошей. Залежно від призначення і особливостей застосування їх почали розділяти на ринкові, геймерські, функціональні.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99