Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що таке апартаменти?

Автор: Таня
10.02.2020 14:46

 
 
Апартаменти - відносно нове поняття для ринку нерухомості України, яке прийшло до нас із західних країн.
 
Нічого дивного, ринок зростає, попит породжує нові пропозиції. Але що ж робити, пересічному громадянину, який хоче, якщо не придбати нерухомість для свого проживання, так хоча б вигідно вкласти гроші?
 
Апартаменти - це «тимчасове житло», яке буде коштувати істотно дешевше житлової нерухомості, нітрохи не поступаючись житлової нерухомості в якості, при цьому буде приносити стабільний дохід, якщо ви здасте його в оренду. Так, тут не можна мати постійну реєстрацію, комунальні платежі трохи дорожче, але якщо ви купуєте подібну нерухомість, щоб займатися орендним бізнесом, краще нерухомості годі й шукати. Ви можете здавати апартаменти на тривалий термін і заробляти 8-12% річних від вкладених коштів, або зайнятися здачею в оренду приміщення короткостроково (подобово) і ваші заробітки зростуть у два рази в порівнянні з довгостроковою орендою.

До речі, ви можете купить кухню под заказ в киеве за доступними цінами на panvlad-mebli.com.ua просто зараз.

 
Якщо ви ніколи подібним бізнесом не займалися, то радимо Вам заключити договір з компанією, яка все робитиме за вас, - здавати апартаменти в оренду без вашої допомоги, стежити за порядком і безпекою речей і меблів, приймати оплату і т. п. Вартість таких послуг , як правило, становить десяту частину місячної орендної плати. Звичайно ж, можна і не наймати подібну компанію, а створити свій новий бізнес і керувати комерційною нерухомістю самостійно.
 
Якщо ж ви прийміть рішення жити в апартаментах постійно, то з повною впевненістю можна заявити, що це жодним чином не позначиться на якості вашого життя.
 
Є ще один плюс у апартаментів - вони нерідко відрізняються гарним місцем розташування, так як завдяки менш жорстким нормативам можуть будуватися в умовах уже сформованої забудови, в обжитих районах з прекрасно розвиненою інфраструктурою. З цієї причини апартаменти хороші і в якості корпоративного житла (коли купуються для розміщення приїжджих партнерів по бізнесу), в якості другого житла (коли основне розташоване за містом), а також для здачі в оренду або в якості першого житла для дорослих дітей.
 
До речі, за останній час категорія покупців, які купують апартаменти «для себе», для власного проживання, істотно зросла. Це пояснюється тим, що даний формат нерухомості зараз реалізується не тільки поблизу великих офісних і торгових центрів, тобто в зонах ділової активності, але і в житлових районах, зручних для сімейного проживання.
 
Приймаючи рішення купувати чи ні подібну нерухомість, рекомендуємо отримати розгорнуту консультацію у юристів, яка допоможе вам прийняти правильне і зважене рішення.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99