Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги готових проектів будинків

Автор: Таня
15.01.2020 16:07

Вирішивши побудувати заміський котедж або дачу, слід дотримуватися трьох основних "китів", на яких базується заміське домобудівництво. Починається все з вибору заміської ділянки, придбання будівельних матеріалів, далі йде проект майбутнього будинку.
 
Зазвичай перші два пункти виконати нескладно, але от з останнім виникають проблеми. Що ж вибрати готові проекти будинків або зайнятися індивідуального архітектурної розробкою? Перший варіант вигідніший і зручніше. До того ж не доведеться довго чекати поки архітектор розробить проект з урахуванням зауважень замовника, з урахуванням обраних матеріалів і особливості майбутнього будівництва.

Що таке готовий проект?

Відразу можна відзначити, що перш за все готові проекти, які є здесь - це повністю готові розрахунки. Значить, що клієнту компанії, яка буде виробляти будівництво будинку не потрібно буде довго думати про те:
 
- на якому фундаменті побудувати будинок;
- яка кількість матеріалу купувати для побудови;
- як обчислити допустиме навантаження на одну несучу стіну.
 
Також не доведеться з'ясовувати скільки коштує загальний проект, не доведеться складати детальний кошторис, проводячи ретельні і складні розрахунки. Готові проекти будинків вже припускають, що до архітектурної розробці прикладаються всі розрахунки, кошториси, необхідна документація. Фактично, готовий проект включає себе всі плани, прорахунки, розробки і допуски, згідно з якими і можна починати будувати будинок/котедж.

Що таке типовий проект будинку?

Типовий проект будинку - це сучасне архітектурне проектування, яке має весь комплекс архітектурних і конструктивних розділів. Конструктивний розділ включає в себе проект:
 
- з електрики;
- з комунікацій (гаряча і холодна вода);
- каналізації;
- опалення будинку;
- по газовій установці (якщо це необхідно).
 
За типовими проектами будується більшість сучасних будинків. Адже ці проекти виправдали себе, зарекомендували себе з найкращої сторони. Зверніть увагу, що первинні розробки типових проектів, які використовувалися, наприклад, 10 років тому, були багаторазово доопрацьовані. Вони вдосконалені, згідно із зауваженнями домовласників, який використовували ці архітектурні розробки для побудови власного будинку або котеджу. Отже, типові проекти, які пропонуються замовникам сьогодні повністю перевірені на практиці і практично не мають ніяких недоліків.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99