Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Шах та мат великим весіллям: як організувати маленьке, але дороге серцю свято?

Автор: Vladislav
20.12.2019 21:04

весільні рушникиВираз: «Розмір має значення» інколи відходить на другий план, коли мова заходить про весілля. Бо весілля – це свято дуже індивідуальне, унікальне і організовується не по якомусь там шаблону, а винятково по власним бажанням молодят. До того ж маленьке свято, це не завжди виглядає погано або нецікаво, чим менш людей буде запрошено на перше сімейне свято, тим душевніше та затишніше пройде святковий день. Його запам’ятають, а всі гості отримають належну увагу від нареченого та нареченої, чого часом не буває на весіллях, де кількість гостей перевалює за 100, а то і більше чоловік.

Головна особливість маленького весілля в тому, що на святі всі гості добре знають один одного, всі активно приймають участь у програмі, навить, якщо молодята відмовилися від ведучого, а бажання відсидітися в сторонці і зовсім не виникає, бо як відмовити у танцях самій нареченій? Не менш важливо те, що для маленького святкування набагато легше прописати сценарій який зачепить кожного гостя окремо, не говорячи вже про те, що молодятам буде не важко обрати належні весільні аксесуари, якими зможуть користуватися всі гості, а не лише закохані.

9 найголовніших причин, чому маленьке весілля набагато цікавіше ніж пишне свято:

  • Причина №1 – Молодятам немає чого хвилюватися!

Повністю в день весілля чи підготовки позбавитись хвилювання не вийде. Про це навіть немає йти і мови, тому варто лише зазначити, що коли поряд знаходяться люди, яким молодята можуть повністю довіряти, які ніколи їм не зроблять боляче навмисно, а навіть якщо щось піде не так, зроблять все можливе, щоб виправити ситуацію, варто струсити з плеч зайвий страх. Так, перед весіллям наречені активно обирають все, що може знадобитися, не дарма в звичні пошуковій строчці можуть з’являтися колись дивні словосполучення, наприклад, аксесуари для волосся Київ, однак, якщо щось було куплене и в день «Х» про це забили, ніхто з гостей не скаже: «Чогось мені тут не вистачило, можна було підготовитись і краще». Наречених люблять, а це означає лише одне, все пройде на найвищому рівні і запам’ятається лише з кращого боку.

  • Причина №2 – Можемо витрачати менше!

Зроблена пропозиція руки та серця, дуже хвилююча мить, проте найбільш хвилює молодих питання бюджету на організацію свого першого сімейного свята. Людям характерне бажання витрачати менше, проте зробити все як можливо краще, тому маленьке весілля досить реалістичніше підкоригувати під свої плани. Не варто буде орендувати великі зали, винаймати багато автомобілів, також заощадити можна буде на наїдках та напоях. Зменшиться кількість оренди необхідних меблів, бонбоньєрок, розмір весільного торта. Хоча варто сказати, що багато чого, все ж таки потребує тих самих фінансових вливань: весільна подушка, коробка для грошей, арка, квіти (хоча і в меншій кількості, якщо мова зайде про композиції для бенкетного залу), келихи, свічки сімейне вогнище, книга побажань, сукня, костюм та багато іншого.весільні аксесуари

  • Причина №3 – Самостійне організування весілля.

Хто хоч би раз займався організуванням весілля розуміє наскільки це важка робота, особливо, якщо саме свято планує відвідати від 100 гостей та більше. Дуже часто від додаткової допомоги професіоналів обійтись майже не виходить і не тому, що наречена не може, а тому що просто не вистачає часу. Організовуючи свято своєї мрії, не треба забувати про звичайне повсякденне життя: робота, домашні клопоти, увага до коханої людини, родичи, не говорячи вже про то, що весілля не робляться за один день і за час підготовки може статися багато форс-мажорних ситуацій, наприклад, хвороба.Однак маленьке весілля при бажанні все ж таки можна організувати самостійно. Ніхто не каже, що буде просто, проте от багатьох підрядчиків молоді змозі будуть відмовитися, лишаючи тільки кондитера, флориста, візажиста-парикмахера, та обслуговуючий персонал в ресторані, або кафе.

  • Причина №4 – Не бійся казати «Ні»!

Маленьке свято любові дуже кардинально відрізняється від великого! Там де всі очікують стандартної програми, щоб ніхто не казав: «А традицій не вистачило», камерне свято позволяє поставити все з ніг на голову. Тобто, якщо весільні рушники і ікони для молодих мають значення бо є оберегом для нової сім’ї, то від деяких надуманих людьми традицій сміливо можна відмовитися, щоб не захаращувати своє свято. Якими будуть ці непотрібні традиції вирішувати лише молодим.Також слово сполучення «маленьке весілля» говорить саме за себе, наречений та наречена сміливо можуть викреслювати зі списку гостей всі підряд, аргументуючи своє рішення всього одним реченням: «Свято маленьке и будуть лише найближчі родичі та друзі». Важко не зголоситися, що до списку найближчих родичів та друзів не входять шкільні друзі, дальні родичи, та люди з якими наречені працюють.

  • Причина №5 – Особлива святкова атмосфера.

Маленьке свято набагато простіше занурити в особливу атмосферу, особливо, якщо молодята планують ввести дрес-код. Запропонувавши гостям відповідно вдягнутися, доповнити святкові образи можна самостійно купленими аксесуарами, які на всі 100% відповідатимуть заданій концепції.

  • Причина №6 – Оригінальні місця.

Невелике скупчення людей легко перемістити в незвичайні локації. Так, наприклад, свято с 15 чоловік прекрасно можна організувати в іншому місті, країні. Цікаво може виглядати свято в лісі, парку або на березі моря. Подалі від людей, але с професійним обладнанням не вийде занадто дешевим, однак точно запам’ятається.

  • Причина №7 – Затишна фотосесія.

Дуже часто буває так, що на великому весіллі гості лишаються без фотографії. Воно і не дивно, бо основна увага фотографа направлена лише на молодят, тому частіше всього, гість фотографується з нареченими під час поздоровлення та подарунків. На камерному святи такого просто не може бути, по-перше, така урочистість позбавлена сухих фотографий, де всі стали рядочком, по-друге, не потрапити в кадр просто неможливо! Наречений та наречена самі захотять сфотографуватися з усіма, щоб були пам’ятні снімки, та було чим заповнити фотоальбом. До того ж малі компанії не забувають використовувати весь реквізит, який купують молоді, що відразу робить фотографію більш цікавою та красивою.

  • Причина №8 – Деякі весільні аксесуари своїми руками.свадебные аксессуары киев

Маленька кількість гостей дозволяє нареченій самостійно виготовляти деякі святкові аксессуари, особливо, якщо до весілля ще є час, а сама наречена непогано розбирається в рукоділлі. Найрозповсюджені елементи святкової атрибутики які молода дівчина зголошується зробити сама: запрошення, план посадки та імені картки, бутоньєрки, або іншими словами подарунки, подушки під каблучки. Добре розбираючись в квітах, молода може сама створити свій власний букет та бутоньєрку для нареченого, або і того прикрасити квітковими композиціями святковий стіл. Навики з шиття можуть допомогти в створенні підв’язок, фати та навіть галстука-метелика для нареченого. Все, що молода зробить своїми руками, буде нести в собі набагато більше значення та символізму.

  • Причина №9 – Бути самим собою.

Найбільший плюс маленького свята в тому, що молодята можуть залишатися самим собою не вдягаючи жодних масок с щасливими посмішками. Кожна посмішка буде йти від самого серця, але, якщо молода захоче поплакати, то ніхто їй і слова не скаже. До того ж при рідних не треба соромитися показувати своє невдоволення з якоїсь причини. Звичайно, на весіллі все повинно пройти на вищому рівні, проте бувають різні випадки і якщо наречена чимось буде незадоволена, то гості її добре зрозуміють, підтримають, а може і допоможуть вирішити проблему швидко та безболісно.

Всі весілля особливі, довгоочікувані та індивідуальні! Вони потребують організаційної уваги і досить часто ставлять молодих у незручне положення, проте саме маленьке святкування легше за все підкорити по власному вподобанні, роблячи лише так, як говорить серце, а не розум та холодний звіт.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99