Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чим хороші SPA процедури?

Автор: Vladislav
24.04.2019 00:33

Кожна жінка знає це чарівне слово - SPA. Процедури SPA сьогодні найбільш затребувані, найпопулярніші. Вони приваблюють дам різного віку, вони всім корисні і практично нікому не протипоказані. Але навіть активні фанатики SPA часом не знають, що ті здатні лікувати, саме лікувати в плані оздоровлення організму, а не розслаблення або приведення в порядок шкіри, волосся, нігтів. Про це та про багато іншого - в нашій статті.

Найчастіше на спа процедуры киев жінки ходять в салони краси. Хоча сьогодні влаштувати SPA можна для себе і вдома. Зробити це простіше простого, завдяки тому, що в продажу з'явилися різні комплекси для цих процедур.

Звичайно, навіть якщо ви побуваєте на хорошому і дорогому сеансі SPA в салоні краси один раз, ви не помітите бажаного ефекту. Отримати ефект можна, тільки пройшовши курс процедур. Визначити, скільки процедур потрібно конкретно вам, допоможе або лікар, або косметолог салону краси. Але взагалі значний результат можна помітити вже після 10 сеансів. У жінки поліпшується зовнішній вигляд, вона стає більш спокійною і врівноваженою, у неї з'являються життєві сили, організм приходить в тонус. Це загальна практика.

Ідеально - поєднувати процедуру SPA з масажем. Причому це може бути як загальний масаж, так і масаж будь-якої, окремо взятої частини тіла жінки, або косметичний масаж обличчя. Сам по собі масаж шалено корисний, а в поєднанні з процедурою дає стійкий ефект. Або ось обгортання, такі модні останнім часом. Вони теж допомагають жінкам вирішити багато їх проблеми, наприклад, позбутися целюліту або в'ялої шкіри. І знову ж таки, в поєднанні з процедурами з серії SPA обгортання приносять куди більше позитивного ефекту.

Завершувати ж будь-яку процедуру необхідно походом в лазню або в сауну. Це як останній штрих, який допомагає закріпити результат процедури. Особливо добре під час такого походу використовувати ароматизовані розслаблюючі масла. Наприклад, м'яту, евкаліпт, ялівець.

Багато дівчат, які пройшли всі процедури, про які ми сьогодні говорили, відзначають, що після них вони стали куди більш спокійними. У буквальному сенсі, повернули собі душевний спокій. Окремо хочеться сказати про те, що зовнішність цих дівчат стала ще краще, ніж була до процедур. Що не кажи, а на красу SPA впливає виключно прекрасно!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99