Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Мікрофінансові організації: як вибрати і не пошкодувати потім?

Автор: Vladislav
18.03.2019 01:03

Основна відмінність будь мікрофінансової компанії і банку полягає в простій лінійці продуктів, пропонованих клієнтам. Клієнти банку можуть відкрити депозит на велику суму, оформити кредит або взяти іпотеку.

У свою чергу МФО дозволяє громадянам країни отримати кредит на невелику суму (зазвичай МФО пропонує суми до 50 тисяч) і на нетривалий термін. Таким чином, більшість наших співвітчизників вибирають мікрокредитування, коли в найкоротші терміни потребують невелику суму грошових коштів. Ще одна перевага мікрокредит Оренбург над будь-яким банком полягає в їх лояльності при відборі позичальників. Але, незважаючи на таку перевагу, мікрофінансових організація завжди ставить набагато завищену процентну ставку і штрафи за простроченням. Таким чином, якщо в звичайному банку середня ставка по кредиту може скласти 27% в рік, то в мікрофінансової компанії вона може досягти 800%.

Нужен кредит? Получи выгодные предложения от разных МФО на сайті szaim.com.ua просто зараз.

Але якщо ж ви все-таки вирішили віддати перевагу МФО для вашого кредитування, то варто підібрати дійсно надійну компанію. Детальніше про те, як це зробити ми і опишемо нижче. Абсолютно всі легальні МФО складаються в спеціальному реєстрі Центробанку. Зважаючи на це, можна заздалегідь перевірити які саме мікрофіансовие організації міста в ній є, а які варто відсіяти на вибірковому етапі. Якщо є така можливість, то буде непогано перевірити компанія на членство в саморегульовані організації. Членство в такій організації вимагає від учасників дотримання певних стандартів при веденні справ. На сьогоднішній день в нашій країні діє лише кілька саморегулюючих організацій - «Мир» і «Єдність». Знову-таки уважно вивчивши їх реєстр, можна буде відсіяти ще кілька мікрофінансових організацій в місті.

Зупинивши свій вибір легальної МФО, можна буде перейти до питання про отримання кредиту. Отримати необхідну суму можна навіть без надання довідок про доходи, які так необхідні в банках при оформленні послуги. Єдиний документ, який знадобитися від вас - це паспорт. Послуга кредитування буде проведена, як тільки ви укладете договір з організацією, який, до речі, можна оформити і дистанційно. Таким чином, послуги позики в мікрофіанснових організаціях здійснюються як онлайн, так і у філіях компаній. У першому випадку кошти будуть перераховані клієнту на банківську карту, а в другому - будуть видані готівково.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99