Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Котли тривалого горіння

Автор: Vladislav
22.07.2018 16:09

Кожен наступний рік стає для середньостатистичної сім'ї справжнім фінансовим випробуванням, тому як постачання свого будинку теплом, за допомогою газу, може обходитися в районі 5000 грн на місяць. Такий стан справ, природно, призвело до пошуку ефективної альтернативи звичайним газовим котлам, якої стали котли тривалого горіння для будинку.

Опалювальні котли тривалого горіння при робочому процесі в основному споживають такі види палива: деревина, масляна відпрацювання, мазут, вугільні та торф'яні бруски. За своєю вартістю вони значно дешевше газу.

Завдяки своїй мобільності котли тривалого горіння для будинку відкривають безліч можливостей в плані розміщення і комбінування зі стаціонарною системою опалення. Встановити такий котел можна і безпосередньо в будинку, і в прибудові до нього, причому варіант з прибудовою вважається найбільш оптимальним. Залежно від типу агрегату, такі котли тривалого горіння 24 години на добу будуть постачати ваш будинок теплом, за умови довантаження новою порцією палива раз в 3-4 години.

За своїм робочим якостям котли тривалого горіння для будинку діляться на наступні групи:

- Котлы Marten длительного горения - в якості палива в основному споживають вугілля, торф і кокс. Встановлювати такі котли рекомендується в окремому підготовленому приміщенні - котельні. У процесі обігріву, різні моделі цього типу опалювального обладнання, можуть генерувати теплову потужність від 12 до 45 кВт, що в середньому дозволить опалювати приміщення загальною площею до 120 кв.м.

Основною перевагою даного виду без сумнівів стане дешевий цінник на паливо: вартість тонни торф'яних брусків в середньому становить 2000 грн. Причому такої кількості може вистачити на 2-3 зими для опалення будиночка площею близько 60 кв.м.

До можливих недоліків використання такого пристрою, умовно можна віднести необхідність щодо частої довантаження паливом. При відсутності можливості виділяти необхідний обсяг часу на дозаправку або додатково витратиться на модель з функцією автоматичної довантаження, то можливо вам слід звернути увагу на інші різновиди котлів тривалого горіння.

- Піролізні котли тривалого горіння - за рахунок вдосконаленого технічного функціоналу, було досягнуто більш високу теплоеффектівность, ніж у класичних твердопаливних. Споживання паливо не сильно відрізняється від попередньої категорії: той же вугілля, торф та інше подібне паливо. Основна відмінність в принципі роботи: в піролізних котлах тривалого горіння відбувається згорання не тільки палива, але і горючих газів, які утворюються в процесі функціонування агрегату.

Така особливість робить піролізні котли набагато економнішими, при збереженні високого показника ККД, але видається теплова потужність на порядок падає. При підключенні такого котла до стаціонарної парової опалювальній системі, його буде достатньо для повноцінного опалення будинків площею до 75 кв.м. При обігріві приміщення без підключення до такої системи, теплова ефективність піролізного котла сильно знижується.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99