Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чому стінові панелі отримали широку популярність

Автор: Vladislav
27.04.2018 12:44

В даний час ринок будівельних матеріалів може запропонувати просто величезний вибір стінових панелей. Варто зауважити, що за весь короткий період з моменту своєї появи, панелі зуміли придбати велику популярність. Одним з головних переваг даного будівельного елементу є не надто великі трудовитрати, необхідні для створення індивідуального дизайну в інтер'єрі. В якості основного матеріалу для створення панелей використовуються натуральна деревина, полівінілхлорид, пластик і МДФ. На даний момент у дизайнерів виходить створювати такі шедеври, які змушують просто завмирати від захоплення велика кількість людей. Варто більш детально розглянути, які різновиди стінових панелей існують. В даний час існують наступні три основних види панелей:

1. Складальні рейкові. Вони мають форму довгих дощечок, які мають такі розміри: товщина - 12мм, довжина - 3700мм, ширина - 300мм.

2. Складальні плиткові. Мають квадратною формою. З них можна легко викласти будь-який малюнок. Для цього можна використовувати різноманітні відтінки, текстури і зображення. Найбільш поширені стеновые панели, мають розміри 30х30 і 98х98 см.

3. Листові стінові. За допомогою них можна досить швидко виконувати оздоблювальні роботи. Однією з переваг є невелика кількість швів і стиків.

Товщина таких елементів 6мм, а довжина - 2,44 метра. У виробництві стінових панелей дуже часто використовується деревина дуба, кедра і вільхи. Такі елементи відмінно підходять до дизайну інтер'єру житлових приміщень, так як не несуть в собі шкоди для здоров'я і володіють екологічністю. Для використання стінових панелей, зроблених з даних порід деревини, в приміщеннях з підвищеною вологістю, попередньо треба нанести на них шар воску.

У цьому випадку варто покривати абсолютно всі панелі, в тому числі і пази з гребенями. Віск здатний позбавити від бруду, підвищеної вологості. Крім того, за допомогою даної речовини, довговічність панелей значно зростає. Стінові панелі з МДФ володіють досить високою щільністю.

Даний різновид будівельного елементу можна використовувати в тих приміщеннях, в яких має досить висока вологість. Вони мають досить високими ізоляційними властивостями. Крім того, до них можна кріпити додаткові шафки, так як вони здатні витримувати дуже великі навантаження. В даний час стінові панелі виготовляються з використанням великої кількості різноманітних матеріалів. Але всі вони мають досить високу міцність, великий довговічністю і прекрасним зовнішнім дизайном.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99