Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Нові напрямки бізнесу

Автор: Vladislav
28.02.2018 00:41

Сьогодні в нас є чимало людей, які хотіли б змінити своє життя, зайнявшись підприємницькою діяльністю. Але не всі можуть визначитися з вибором напрямку свого бізнесу. У яких областях найбільше імовірно отримання хорошого доходу і є перспективи для розвитку бізнесу? Як вибрати найбільш підходящий для себе варіант? Як уникнути невдачі в самому початку шляху? Про це піде мова в даній статті.

Вибір напрямку діяльності

Багатьох людей, які бажають розпочати свою справу, зупиняють труднощі з вибором напрямку для бізнесу. Насправді це не так складно, показує приклад Седат Игдеджи.

Досить дотримуватися ряду правил:

  • - бізнес повинен грунтуватися на тому, що особисто Вам цікаво. Заняття нелюбом справою колись неодмінно призведе до невдачі;
  • - треба вибирати такі напрямки, які користуються попитом у суспільстві. Ринок постійно змінюється, якісь напрямки втрачають актуальність, якісь виникають і починають залучати споживачів. Тому, вирішуючи який бізнес варто почати, потрібно проаналізувати ситуацію на ринку і виділити актуальні ніші. Також до відкриття бізнесу потрібно вивчити місце, де цей бізнес буде працювати, детально з'ясувати потреби тих, хто на цій території живе або займається господарською діяльністю;
  • - слід відразу ж відхилити варіанти, які суперечать законодавству і засновані на обмані клієнтів, партнерів або держави;
  • - необхідно визначити унікальні особливості бізнесу, які дозволять відрізнятися від конкурентів. Можливо, це будуть більш високу якість товарів або послуг, безкоштовна доставка, знижки постійним клієнтам або щось інше;
  • - важливо зібрати якомога більше інформації про зацікавив напрямку діяльності, придбати знання про дану області. Дуже хороший варіант, коли вже є відповідний досвід роботи.

У нас практично в будь-якій галузі і регіоні є локальні ринкові ніші, в яких бізнес може рости і розвиватися. На думку експертів, до таких локальних сфер точно можна віднести інтернет-рітейл, лікувально-профілактичні послуги, фармацевтику, доставку їжі, інжинірингові послуги; інформаційні технології і виробництво на експорт.

Успішно розвиватимуться будь-які проекти, спрямовані на спрощення і полегшення умов життя людини. Зокрема, тому що багато людей сьогодні все більше замовляють речі, продукти, послуги через інтернет, великим попитом будуть користуватися служби доставки.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99