Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Дизайн інтер'єру сучасної квартири: поєднуємо кілька колірних відтінків

Автор: Vladislav
15.01.2018 23:11

Створення сучасного інтер'єру в квартирі - процес складний і багатогранний, адже кожен має свої уявлення і переваги в цьому питанні. Сучасний дизайн квартири характеризується відмітними особливостями, а саме використанням декількох колірних акцентів, геометрично неправильних форм і силуетів, доповнений аскетичним декором, але його відсутність також не порушить загальну гармонію образу, все залежить від побажань замовника.

Розглянемо, як правильно поєднувати різні кольорові гами, щоб інтер'єр відповідав усім канонам сучасності і ваш будинок придбав особливу нотку сучасного затишку.

Родзинкою цього сезону стало поєднання в одному інтер'єрі кількох нейтральних кольорових гам. Хоча нейтральними їх можна назвати лише умовно, адже це не пастельно-бежевий, молочний або аристократичний сірий, в цьому сезоні модними стали блідо-зелений, блідо-рожевий і блідо-синій тони. Їх взаємозв'язок ґрунтується на сірому подтоном, завдяки якому вони, власне, і уживаються.

Умілі дизайнери від https://rhombus.design/ вдаються до деяких хитрощів, а саме, використовуючи один відтінок як основу, наприклад, колір індиго, вони грають з фактурами, тим самим змінюючи ступінь тональності предметів. Іншими словами, це можна назвати грою світла і тіні. Такий прийом спрацьовував в усі часи і до сих пір користується величезною популярністю.

Простіше працювати зі світлими відтінками, надаючи їм більше або менше контрастності. У цьому випадку також буде доречна гра текстурами. Світлі тони, наприклад, блідо-рожевий, чудово підійде для невеликих приміщень, який зробить його легким і повітряним, що не перенасичуючи і не обтяжуючи. Оптимально використовувати для одного простору два-три відтінки одного кольору. Наприклад, блідо-рожевий можна взяти за основу, більш темним тоном виділити об'ємні предмети, а самим яскравим і насиченим: фуксія, розставити акценти.

Найчастіше, виникають сумніви, на якому ж тоні зупинити свій вибір, що взяти за основу? В такому випадку, виберіть головний предмет в кімнаті і визначитеся з його палітрою кольорів, потім, відштовхуючись від нього, декорують всі інші предмети, граючи з тональністю. Якщо для вас це занадто складна і непосильне завдання, то краще звернутися до фахівця-дизайнеру, який точно розбирається в сучасних тенденціях по дизайну інтер'єру.

Пам'ятайте, що створюючи дизайн в своїй квартирі ви, в першу чергу, робите її для себе і під себе, тому потрібно відчути кожен колір і кожну деталь. Вибирайте енергійність, свободу простору і прямолінійність в обстановці - тоді ваш будинок стане по-справжньому рідним і затишним!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99