Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як стати хорошим інвестором?

Автор: Vladislav
13.01.2018 23:42

Будь-яка людина, яка має накопичення і хоче зберегти їх - може стати інвестором. Відразу виникає питання: Як стати інвестором і з чого треба починати?

Щоб стати відмінним інвестором треба навчатися читати спеціальну літературу, відвідувати тренінги, які проводять професіонали, і займатися самоосвітою на сайті privatfinance.com.

Вчитися інвестувати

Напевно багато людей думають, що інвестиціями займаються мільйонери, інші кладуть гроші під відсоток в який-небудь банк.

Ні, ви помиляєтеся, інвестиціями повинні займатися не тільки мільйонери, а й люди, які накопичили невеликий капітал і готові його збільшувати і отримувати прибуток.

Гроші не повинні лежати просто так, вони повинні працювати і приносити прибуток.
Якщо ваші гроші не лежать удома, а працюють на вас, значить, ви фінансово грамотна людина.

Куди і як вигідніше вкласти свої гроші?

Наприклад, якщо ви поклали в банк під відсотки, ви отримаєте збережені гроші на рівні збільшення інфляції, це краще ніж вони будуть лежати у вас вдома, і не будуть приносити зовсім ніякого прибутку.

Найвигідніше і прибуткове вкладення грошей це інвестиції, тобто ви можете купити цінні папери, акції, облігації.

Інвестиції в акції

Перед тим як ви вирішите вкласти свої гроші, наприклад, в акції компанії, вам не тільки треба пройти навчання і зрозуміти, як це працює, але і дізнатися, як працює компанія в яку ви вирішили вкласти свої гроші, за останні 10 років.

Припустимо, ви все дізналися про компанії і хочете туди вкласти гроші, почекайте, не поспішайте, хороший інвестор ніколи не буде вкладати всі гроші в одну компанію, він розділить свої накопичення на кілька частин і вкладе свої гроші в кілька компаній.

Для чого треба вкладати в кілька компаній для того, щоб ви не втратили свої деньгі.Компаніі можуть працювати по різному і ніхто не знає, що буде завтра, тому гроші треба вкладати в кілька компаній.

Якщо навіть одна з компаній піде на дно, інші можуть не тільки залишитися на колишньому рівні, а й піти вгору це залежить від різних ситуацій.

Акції дуже ризикований інструмент, вам ніхто не гарантує прибуток. Тут потрібно ретельно все аналізувати і вивчати історію компаній, як вони працювали в кризові роки, як відновлювалася вартість акцій. В акції зручно вкладатися коли у компанії акції сильно впали в ціні, при цьому ви точно знаєте, що вони через пів року, рік або 2 роки назад відновляться в ціні.

Інвестиції в облігації

Крім акцій є ще один цікавий інструмент - облігації. Вони можуть давати процентну ставку помітно вище вкладу в банки, ризики низькі і компанія зобов'язується виплачувати відсотки. Облігації можна продати в будь-який момент за їх ринковою ціною. Облігації більш надійні і з ними можна починати працювати без такого глибокого аналізу, який використовується при роботі з акціями.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99