Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Депозити в доларах: особливості та переваги

Автор: Vladislav
31.12.2017 15:22

Доларові депозити по праву можна назвати самим простим і доступним інструментом пасивного доходу.

В даний час доларові депозити є одним з інвестиційних інструментів, який дозволяє отримати очікуваний прибуток.

У зв'язку з економічною кризою вітчизняні банки з метою підвищення ліквідності збільшили відсотки за валютними вкладами. Однак сьогодні фінансові експерти спостерігають тенденцію до зниження відсотків, що обумовлено прагненням банківських установ вигідно інвестувати отримані кошти.

Примітно, що зараз існують різні варіанти високоприбуткового інвестування, тому кожен інвестор може вибрати оптимальний варіант виходячи від фінансових можливостей та особистих уподобань.

До речі, якщо ви хочете купить доллары, ви можете зайти на сайт money24.kharkov.ua, на якому представлені найкращі актуальні курси по відношенню до інших валют.

Переваги та недоліки доларових депозитів

Доларові депозити по праву можна назвати самим простим і доступним інструментом пасивного доходу. Вигідні умови по депозитах привертають увагу навіть самих недовірливих і ощадливих інвесторів.

Переваги доларових депозитів полягають в простоті та оперативності процедури оформлення, це дозволяє вкладнику не витрачати час, а зосередиться на виконанні важливіших завдань.
Депозити в доларах вважаються не тільки вигідним, але і безпечним варіантом зберігання грошей, адже він дозволяє звести до мінімуму ризики втрати заощаджень через інфляцію. Проте слід враховувати, що ступінь надійності багато в чому залежить від фінансової установи. У деяких банках депозити застраховані державою, таким чином, вкладник отримає назад свої гроші навіть у випадку дефолту банку.

Недоліками депозитів в доларах вважаються порівняно невеликі відсоткові ставки. Більш того в разі дострокового закриття вкладу губляться накопичені відсотки, а клієнт банку платить неустойку.

Більшість банків ввели додаткові обмеження на доларові депозити, даний аспект неодмінно слід враховувати при такому вигляді інвестування. Також вкладникові доведеться заплатити додаткові податки, якщо депозитна ставка вище ставки рефінансування.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99