Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги тортів на замовлення

Автор: Vladislav
23.10.2017 16:47

За радянських часів для покупки торта доводилося довго стояти в черзі і купувати те, що було в наявності в кондитерському відділі. Тепер таких проблем немає. Торт часто купують, вирушаючи в гості, або ввечері до чаю. Його можна спекти самостійно, але на цьому доведеться витратити багато часу. Далеко не всі жінки вміють добре піч і красиво оформляти готові кондитерські вироби.

Переваги тортів на замовлення

Якщо хочеться здивувати гостей чимось особливим, то я рекомендую зайти на https://www.sweet-shop.kiev.ua/articles/6/. Тут можна замовити різні види кондитерських виробів, в тому числі й бісквітні торти. Це зручно тим, що можна вибрати бажане тісто, вид начинки і вибрати ті солодощі, що найбільше подобаються гостям і імениннику. При бажанні клієнта кондитери внесуть зміни при оформленні готового виробу.

Особливості виробів

На відміну від продукції фірм, що постачають заморожені торти в супермаркети, кондитерські використовують тільки якісні продукти і не додають консерванти, штучні ароматизатори і інші інгредієнти, які можуть нашкодити здоров'ю. Так як справжнє вершкове масло, горіхи, коньяк та інші компоненти коштують недешево, вартість торта буде в 2-3 рази дорожче ціни виробів з магазину. Але його смак, зовнішній вигляд і безпеку будуть на висоті. Гості, які скуштували десерт, будуть дуже задоволені.

Види тортів

Ексклюзивні кондитерські вироби замовляють на свято. Головні любителі солодощів це діти. Їм подобається як смак, так і незвичайний зовнішній вигляд. Тому дитячі торти на замовлення до дня народження дитини користуються великою популярністю. Діти надовго запам'ятовують радісні події. Батьки намагаються дати їм найкраще, доставити приємні емоції. Багато малят схильні до алергічних реакцій, мають слабкий шлунок. Тому при замовленні торта велику увагу треба приділити не тільки оформлення, але і складом. Попередньо у мам запрошених малюків треба уточнити - чи немає у кого-небудь алергії на мед або горіхи - ці інгредієнти часто використовуються при приготуванні кондитерських виробів.

Бажано, щоб до складу не входили речовини, позначені літерою Е. Торт з'їдається відразу, тому консерванти не знадобляться. Для декору часто використовуються фігурки з їстівної мастики. Також кондитери прикрашають торт шоколадом, вершками, фруктами, горішками. Малюки воліють торти з бісквітного тіста, вони солодші і м'які. Тривалість зберігання готового виробу не повинна перевищувати 3 діб. При виборі ваги орієнтуються на кількість гостей і їх перевагу.

Хоча існує жарт, що якщо справа дійшла до торта, значить весілля не вдалася, складно уявити собі торжество, на якому б не подавався цей смачний десерт. Весільний торт повинен бути не стільки смачним, скільки красивим. Часто замовляють багатоярусні вироби, що складаються з різних коржів. Це дозволяє з'їсти шматочок як дівчатам, що сидять на дієті, так і гостям, які не стежать за своєю фігурою. Не варто вибирати занадто жирну начинку - до моменту його подачі всі будуть ситі і не зможуть з'їсти важке блюдо.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99