Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибираємо чоловічу сумку

Автор: Vladislav
22.10.2017 14:30

Довгий час чоловіки не визнавали ніякої альтернативи барсетці. Але мода диктує свої правила і навіть самі вперті представники сильної статі вже давно перейшли на сучасні чоловічі сумки. Величезна різноманітність чоловічих сумок за формою, розмірами, матеріалами виготовлення найчастіше вводить в глухий кут при виборі навіть досвідчених любительок шопінгу, що говорити про чоловіків?

Вибір, звичайно ж, повинен відштовхуватися від стилю життя конкретного чоловіки, адже діловому бізнесменові точно не підійде сумка - рюкзак, а хлопця фотографа, важко уявити з сумкою для документів стриманого чорного кольору. Але в будь-якому з варіантів важко уявити сучасного модного і доглянутого чоловіка без якісного аксесуара, який посилить його імідж.

Зауважимо, що за адресою https://parfumlin.com.ua/products/category/sumki-muzhskie ви можете придбати якісні та стильні чоловічі сумки просто зараз!

Шкіряний портфель - незамінний аксесуар ділового чоловіка, якому в будь-який час може знадобитися ноутбук, стос договорів, пара книг. Сучасні матеріали дозволили перетворити чоловічий портфель, тим самим він став більш витонченим і легким, на відміну від свого попередника 80ХХ - 90хх років. Звичайно ж з одягом в стилі casual даний вид чоловічої сумки буде виглядати недоречно, а ось з чоловічим костюмом цілком, максимум дозволено замінити строгі брюки на класичні джинси.

Сумка клатч. Запозичений варіант сумки у жіночої статі - елегантна чоловіча сумка клатч відрізняється від жіночої більшою мірою стриманістю квітів (чорний і коричневий) і великим розміром. Хоча купити чоловічу сумку такого типу захоче швидше витончений бізнесмен, що йде в ногу з модою, в чиїй руці вона безсумнівно буде виглядати виїгришней всього, вмістити в себе велику кількість атрибутів, на відміну від портфеля, вона не дозволить - швидше за все найнеобхідніше.

Любителів класики безсумнівно зацікавить сумка-планшет. Завдяки своїм стриманим розмірами (на відміну від портфеля, або клатча), варіацій виконання переважно в шкіряному вигляді - така чоловіча сумка ідеально впише в повсякденний стиль, і буде доречно виглядати зі строгим діловим костюмом. Полюбився багатьом класична чоловіча сумка ціна якої Вас приємно здивує, стане незамінним аксесуаром в повсякденному житті.

Молоді хлопці із задоволенням повісять на спину модний рюкзак, в якому однаково зручно буде носити і підручники в школу або університет, і подарунок на побачення з коханою.

Відповідно вибір чоловічих сумок великий на будь-який смак і гаманець, до будь-якого образу і стилю, але не варто забувати, що тільки якісно виконана річ з хорошого матеріалу зможе підкреслити Ваш витончений образ, а не зіпсувати його.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99