Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


У чому особливості вкладу для пенсіонерів?

Автор: Vladislav
13.10.2017 23:03

Банки, в гонитві за клієнтами, розробляють особливі умови вкладів, зокрема для пенсіонерів.

Відмінності звичайних і пенсійних внесків

Дана категорія клієнтів найбільш приваблива для комерційних банків, тому для них найчастіше передбачаються підвищені ставки, різниця у відсотках зі звичайними може становити від 0,5 до 3%.

Банківські вклади для пенсіонерів мають значно менші суми мінімальних внесків в порівнянні зі стандартними пропозиціями. Розмістити кошти банки пропонують більш ніж на 5 років. Також відмінністю є можливість передавати право управління вкладом іншій особі, при наявності довіреності. Пенсійний внесок може бути заповіданий.

Зверніть увагу, що детальніше про вклады для пенсионеров ви можете дізнатися на сайті vkladpensionerov.ru просто зараз, а також знайти найбільш підходящий та вигідний для себе варіант!

Важливою відмінністю пенсійного вкладу від звичайного полягає в умовах дострокового розірвання договору. Для людей пенсійного віку вони більш лояльні.

Види пенсійних вкладів

Для пенсіонерів банки часто пропонують два види вкладів:

  • Термінові, які передбачають розміщення коштів на певний термін. У них може бути передбачено поповнення, зняття відсотків. Даний вид підходить для тривалого зберігання коштів.
  • На вимогу - внесок, який використовується для зарахувань коштів, здійснення розрахунків та інших операцій.

Процес оформлення вкладу

Відкриття вкладу для пенсіонерів, рівно, як і для інших клієнтів, займає мало часу. При оформленні необхідно мати при собі наступні документи:

  • - паспорт, або інший документ, що підтверджує особу;
  • - заяву на відкриття.

Для відкриття пенсійного вкладу слід захопити з собою посвідчення.

Банки знімають документальну тяганину з Пенсійним фондом. У разі необхідності банк може зараховувати пенсійні кошти на рахунок вкладу, для цього необхідно написати заяву на начальника Пенсійного фонду.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99