Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як обставити маленьку кухню

Автор: Vladislav
12.10.2017 13:46

Кухня - приміщення, де дефіцит вільного простору завжди відчувається найбільш гостро. Потрібно знайти місце і для того, щоб всі домочадці могли спокійно і без товкучки всістися для спільної вечері, і звільнити робочу зону - простір, яке використовується виключно для приготування цієї самої вечері (ну або обіду або сніданку, це вже не має значення). З огляду на, що кухня, на відміну від інших приміщень, відрізняється ще й відносно високою концентрацією побутової техніки (а ще не варто забувати про кухонного начиння, якої теж потрібно місце для зберігання), її ефективна обстановка, що дозволяє звільнити максимум вільного простору, перетворюється в не найпростіше завдання.

Перше правило - в невеликій кухні все повинно бути компактним. Тобто, вся побутова техніка - вбудована, та, що не вбудовується - мати мінімальні габаритами. А холодильник краще взагалі прибрати куди-небудь в передпокій або навіть в вітальню (головне потім - утриматися від спокуси і не бігати до нього ночами). Наприклад, скориставшись технікою компанії Electrolux, ви завжди зможете облаштувати кухню саме так як зручно саме вам. Придбати даний бренд можна на сайті https://590.ua/, де представлений великий каталог побутової техніки для облаштування сучасної кухні.

Яким би дивним це не здавалося, заощадити вільне місце можна за допомогою... шаф. Звичайно, не стаціонарних, а навісних. І чим їх буде більше, тим краще - туди можна прибирати не тільки кухонний посуд та начиння, але і малогабаритні предмети кухонної техніки (кавомолку, наприклад, або крапельну кавоварку) на час, коли вони не використовуються. Що ж стосується мікрохвильовки - краще повісити її на кронштейни на стіні, а не викроювати для неї місце на стільниці. До речі, про стільниці.

Вдалий варіант - спробувати використовувати замість неї ... підвіконня. Тобто, мова, звичайно, не про сам підвіконні замість столу, а про більш широкій дошці, оформленої у відповідному стилі, використовуваної замість підвіконня. До речі, таким чином можна обладнати навіть барну стійку - для сімейної вечері там всім місця, звичайно, не вистачить, але для швидкого перекусу на самоті цілком навіть зручно.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99