Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Тайм менеджмент для студентів

Автор: Vladislav
13.07.2017 23:38

Багато людей кажуть, що в добі їм не вистачає всього лише 1 години для того, щоб встигати робити все бажане. Повірте, 60 хвилин ролі не зіграють, а неуспішність як була, так і залишиться. Так чому у одних все валиться з рук, і вони не встигають виконати задумане, а інші можуть в цей же час зробити набагато більше? Продуктивність людини буде залежати не від кількості часу в добі, а від того, наскільки правильно він вміє планувати свої справи і розпоряджатися часом.

Сучасна молодь намагається взяти від життя все, тому дуже часто на другому і третьому курсі студенти починають шукати підробіток. Однак при цьому не забувають про навчання і активний відпочинок.

Зверніть увагу, що на сайті https://naomi24.ua/nogti/gel-laki/gel-laki-naomi/ ви можете придбати якісні та яскраві гель лаки за найнижчими цінами.

Пошук роботи під час навчання є пояснити легко, адже є можливість відпрацювати наявні специфічні навички, які в майбутньому стануть в нагоді. Перевагою виступає і те, що багато роботодавців диплом зараз не вимагає. Це відкриває двері перед багатьма студентами. Зате їх цікавить досвід роботи, наявність багажу знань, можливість працювати в різних галузях. Якраз тому по закінченню університету студент може заявити про те, що кілька років пропрацював в даній галузі і необхідним досвідом володіє.

Деякі вважають, що простіше студентам-вечірникам - днем ​​вони можуть працювати, а ввечері відвідувати необхідні заняття. Для студентів на денній формі навчання цей варіант не є більш складним. Багато викладачів виступають проти паралельного навчання і роботи, аргументуючи це тим, що в університеті потрібно вчитися, а не працювати. До речі тут йде підкріплення тим фактом, що робота не є виправданням погану підготовку до іспитів і семінарів.

Переваги є у студентів, яким пощастило домовитися про дострокову здачу сесії, перенести її час або узгодити з лектором вибіркове відвідування лекцій. Але часто трапляється і так, що є обмеженість у часі та фінансах, бажання трудитися не пропадає і необхідно правильно організувати свій час.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99