Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Придбання вживаного авто: як не купити кота в мішку

Автор: Vladislav
13.05.2017 21:02

Тим громадянам, хто вирішив обзавестися автомобілем, вживаним, треба знати про «плюси» і «мінуси» такого придбання. Багато вирішують, що краще не переплачувати солідні суми, купивши нового «залізного коня».

Які «сюрпризи» можуть чекати покупця уживаного авто?

І сама машина, і документи на неї, можуть виявитися не такими, як розраховує майбутній власник транспортного засобу.

Придбання за оголошенням або на автомобільному ринку

Найголовніше - це те, що автомобіль повинен подобатися і відповідати потребам. Наприклад, якщо необхідно купити маленьку компактну машину, а, побачивши громіздкий джип за недорогою ціною, людина, купивши його, може отримати масу проблем. Обслуговування такого авто зажадає великих грошових витрат, будуть виникати складнощі при парковці і поворотах. Навряд чи, таке придбання виявиться радісною подією, якщо автовласник не був готовий до нього спочатку.

До речі, якщо вас цікавлять отзывы о программе АвтоТак, тоді вам варто завітати на сайт newsonline24.com.ua просто зараз.

Не можна купувати машину, не визначившись з моделлю, комплектацією, кольором. Слід ознайомитися з перевагами та недоліками кожної моделі, визначитися з сумою, яку можна витратити на покупку. Додатково, при покупці авто бу, треба відкласти відсотків 30 грошей (від вартості всього автомобіля) на те, щоб привести в порядок транспортний засіб від попереднього власника: хімчистка, оббивка сидінь, заміна масла, додатковий комплект шин і т.д. Необхідні деталі для ремонту можна знайти за каталожним номеру на відповідних сайтах.

Не варто наївно сподіватися, що перед продажем всі потрібні деталі власником будуть поміняні.

Краще купувати «ластівку» разом з фахівцем або досвідченим автовласником.

Коли огляд проведений, і все, як ніби, влаштувало, треба прокотитися разом з продавцем авто по розбитій дорозі, щоб оцінити роботу машини (як себе веде двигун, підвіска).

Треба дізнатися, чому автомобіль продають. В ідеалі, хороший варіант, коли купують авто у першого господаря, П.І.Б. якого записані в ПТС. Варто подивитися, в разі коли не перший власник, скільки разів авто було продано. Якщо дуже часто, то можливо допустити, що є прихований дефект. Це насторожує, оскільки може знадобитися дорогий ремонт.

Також треба поцікавитися історією обслуговування автомобіля в сервісі. Коли власнику авто приховувати нічого, він все розповість. Найкраще, з'їздити з ним на СТО, щоб зробити діагностику мотора і ходової.

Добре, коли машина з обліку не знята, і є можливість з продавцем машини з'їздити, переоформити документи.

Є один нюанс: не треба відразу віддавати гроші продавцю. Це робити слід тільки після того, як співробітник МРЕВ (офіцер) все оформлення документації перевірить і повідомить про те, що необхідності в присутності продавця немає.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99