Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Потрібен хороший юрист. Як його знайти?

Автор: Vladislav
11.03.2017 17:14

Вибрати відповідного адвоката далеко не завжди просто. Про кілька принципів пошуку та оцінки йдеться в цій статті.

Трудовий договір оформляється з порушенням закону. Сусід захопив частину чужої ділянки і вважає його своїм. Щодня тисячі людей порушують права інших людей. Щоб захистити свої права, потерпілим доводиться звертатися до суду. Однак без кваліфікованої юридичної допомоги домогтися успіху в суді дуже непросто. І чим вища кваліфікація адвоката, тим більше шансів у потерпілого на успіх. Але як знайти хорошого фахівця?

Який потрібен адвокат?

Для пересічного громадянина всі юристи на одну особу. Єдине, що цінує цей пересічний громадянин, - це досвід і стаж роботи. Однак тільки частина юристів займаються загальною практикою. А більшість з них спеціалізується в певній галузі права, що дозволяє їм знати всі тонкощі процесу в цій галузі. Розрізняють такі галузі спеціалізації:

  • кримінальне право;
  • банкрутства підприємств;
  • сімейне право;
  • земельне право;
  • шкоду, яку завдають особистості;
  • справи про непрацездатності;
  • справи про спадщину, опікунство над літніми людьми.

Цей список далеко не повний. Щоб підвищити свої шанси на успіх, потерпілий повинен вибрати адвоката відповідно до спеціалізації. Так, якщо у вас відібрали ділянку землі, то вам потрібен успішний адвокат із земельних питань, а не який-небудь інший.

Де шукати?

Традиційний спосіб пошуку - розпитати родичів, друзів і знайомих. Деякі з них колись зверталися до суду, тому мають досвід такого пошуку і можуть порадити звернутися до знайомого фахівця. Однак такий спосіб великого вибору не надає.

У великому місті набагато зручніше шукати через Інтернет. Так, якщо зайти на сайт http://pravdop.com/ua/, можна отримати відповідну правову допомогу. Частина кваліфікованих юристів працює індивідуально, у таких фахівців власні сайти. Інші об'єднуються в компанії, щоб надавати широкий спектр послуг. За рівнем оформлення сайту можна зробити попередній висновок про успішність юристів.

Як оцінити кваліфікацію?

Про послуги окремого адвоката або юридичної фірми можна прочитати на сайті. Зазвичай на сайтах вказують також найбільш іменитих клієнтів. Однак про успішність і високої кваліфікації юристів ця інформація говорить лише побічно. Краще пошукати в Інтернеті повідомлення про найбільш гучних справах конкретного адвоката або юридичної фірми. Існують також клуби адвокатів і юридичні довідники, в яких передбачений рейтинг. Це теж інформація для роздумів.

Вибравши декількох кандидатів, призначте зустріч з кожним з них. Говорити варто про вашу справу тільки в загальних рисах. Досвідчений фахівець швидко оцінить перспективність справи і призначить ціну за послуги. Оплата буває погодинної або у вигляді відсотка від угоди. Іноді адвокат вимагає тверду ставку незалежно від результату. Домовившись про послуги і оплату, укладайте договір.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99