Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як застрахувати свій автомобіль

Автор: Vladislav
08.02.2017 16:57

Якщо ви недавно стали власником автомобіля, то ви напевно розумієте, що вашу ластівку потрібно застрахувати від різних зовнішніх факторів. Пам'ятайте, що якщо ви початківець водій, то є ймовірність того, що бити свою машину будете саме ви, причому ви будете дряпати її про гараж, про ворота на дачі, про інші автомобілі і т.д.

Так ось, в разі відсутності у вас обов'язкового полюса страхування ОСАЦВ, вам не тільки випишуть штраф, але ви ще й самі будете оплачувати ремонт обох авто зі своєї кишені. Як правило, ОСАГО захищає вас від грошових витрат, пов'язаних з компенсацією збитку потерпілим тобто компенсує всю або частину суми зіпсованого майна, яким ви завдали ушкодження.

Тобто, якщо ви на перехресті в'їхали комусь в зад, то платити ви будете тільки за ремонт свого автомобіля, далі всі витрати на себе беруть страхові агентства послуги яких. У будь-якому з таких агентств є кілька типів страховки, які відрізняються не тільки за вартістю, але і за термінами, а так же виплат страхових сум.

Варто відмітити, що здесь ви можете придбати якісні та надійні запчастини для свого авто за найкращими цінами.

Є так само вид необов'язкового страхування, який називають КАСКО або повне страхування. Справа в тому, що в цьому випадку ви страхуєте ще й свій автомобіль, але при цьому вартість страховки зростає як мінімум в 10 разів. Так, до речі, повне страхування може не поширяться на автомобілі, які старше 10 років, так як в них часто щось ламається, і видати страховку на таке авто, це обікрасти самих себе, для страховиків. Відповідно, є легка повна страховка, є повна страховка. Відрізняється вона, як правило, декількома факторами, наприклад, в повній страховці, ви можете вдарити автомобіль про нерухомий об'єкт, навіть не про автомобіль і вам будуть зобов'язані виплатити страховку.

У легкій страховці, ви можете захистити своє авто, тільки від учасників дорожнього руху, але ніяк не від себе. Тобто, всі ваші косяки, будуть оплачуватися з вашої кишені. Якщо ви заїжджаючи в гараж вдарили авто, то платити за нього будете самі, якщо занесло на дорозі і ви вдарилися в стовп, то теж самі і т.д. У Каско максимальної ви можете бути впевнені, що в будь-якій непередбаченій ситуації, за вашу машину відповідає страхова фірма, і відповідно вона буде виплачувати будь-які ваші необережності і дрібні аварії. До речі вона ж відповідає за викрадення авто.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99