Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Фотошпалери для дитячої кімнати, вибираємо по кольорах

Автор: Vladislav
29.01.2017 20:37

Всі маленькі дітки вірять в чудеса і казку, а батьки просто зобов'язані оточити їх не тільки турботою, а й створити саме той казковий світ для своїх малюків, який був приносив їм тільки позитивні і яскраві емоції.

 

Оформлення дитячої кімнати

Дитяча кімната - це саме те місце, де дитина проводить більшу частину часу. Тут зібрані всі аксесуари та іграшки малюка, які можна розмістити в яскравій дитячих меблів, але додати родзинку, створити казковий світ в дитячій кімнаті допоможуть фотошпалери. Завдяки їм ви можете створити веселий і оригінальний інтер'єр в дитячій кімнаті. Але при виборі і оформлення дизайну кімнати не забудьте врахувати всі інтереси дитини так, щоб його кімната стала найкращим місцем, де б він міг весело грати, вчитися і відпочивати, і при цьому вона була затишною.

Між іншим, на сайті https://walldeco.ua/ua/fotooboi ви можете замовити фотошпалери високої якості за найвигіднішими цінами.

Вибираємо колір шпалер

Особливе вплив на людину, особливо на дитину, має колір, так стверджують психологи. На їхню думку занадто яскраві кольори можуть викликати у малюка роздратування і агресію. А тьмяні і темні створюють гнітючу атмосферу, викликаю смуток і печаль у дитини. Перед тим, як вибрати фотошпалери в дитячу кімнату, не забувайте про вік малюка.

  • дітям до двох років можна оформити кімнату барвистими з великими яскравими малюнками шпалерами;
  • від двох до чотирирічного віку можна поклеїти фотошпалери, які мають теплі природні відтінки (зелені або сині);
  • діти від чотирьох до шести років. Це вік, коли дитина розкриває себе, і відкриває в собі все нові і нові таланти. І найчастіше дітки в цьому віці дуже люблять малювати. Тому для дітей такого віку можна розділити кімнату на дві зони: одну виділити для творчості, а іншу для естетичного вигляду (можна у вигляді веселки);
  • для дітей дев'яти років і старше, підійдуть фотошпалери, які допоможуть йому зосередитися і сконцентрувати свою увагу. Відмінним варіантом будуть шпалери без малюнків в вертикальну смужку.

Червоний колір. У кімнаті з таким кольором шпалер вашій дитині буде дуже важко зосередитися і заспокоїтися, так як це енергійний колір.

Блакитний і синій. Ці кольори сприяю творчості і діють заспокійливо на дитину.

Всі відтінки жовтого відмінно підійдуть для ігрової зони в кімнаті, це колір веселощів, радості і яскравості.

Зелені відтінки надають розслаблюючу дію на організм;

Фіолетовий колір вважається трохи важким, тому краще використовувати його тільки в яскравих відтінках.

Білий, сірий і чорний кольори для дитячої кімнати психологи не радять використовувати.

В інтернет-магазині ви можете не тільки фотошпалери купити для дитячої кімнати, але і для кухні, спальні або вітальні. На сторінках сайту ви знайдете широкий асортимент скатертини, картин, фотоштор, плакатів і багато інших корисних речей, завдяки яким ви можете не тільки прикрасити свою квартиру або будинок, але і підібрати відмінний подарунок для родичів або друзів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99