Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Відкриваємо ломбард

Автор: Vladislav
14.01.2017 00:19

Ломбард - організація, яка спеціалізується на наданні позик під заставу різної рухомої власності громадян. Щоб відкрити ломбард, потрібно мати згоду багатьох державних установ. Однак, цей вид підприємницької діяльності залишається привабливим для тих, хто має капітал. Цей вид бізнесу має багато позитивних моментів для клієнта: швидке оформлення, мінімум документів, можливість віддати під заставу багато чого зі свого майна.

Який вид ломбарду вибрати

Існує кілька напрямків в цій сфері діяльності. Кожне має свої позитивні і негативні сторони.

Ломбарди, які спеціалізуються на ювелірних виробах, складають більше 90 відсотків від загальної кількості. Вони мають ряд переваг: нескладно реалізувати товар в разі невиплати клієнтом позики, а також не потрібні великих приміщень для зберігання виробів. Недоліком є ​​складність в оцінці вироби.

Ті ломбарди, які обрали роботу з побутовою технікою і одягом мають найменшу прибуток від однієї операції в порівнянні з іншими видами. Якщо клієнт не викупить свою закладену річ, її буде складно реалізувати. З цих причин цей напрямок вважається більш ризикованим, ніж інші.

Автомобільні ломбарди (для прикладу, http://infolombard.ru/) знаходять все більш широке поширення. Привертає можливість отримати хороший прибуток. Недоліком цього бізнесу є необхідність мати стоянку для автомобілів. Також потрібно дуже уважно ставитися до оцінки вартості машини перед тим, як видати кредит.

Як залучити клієнтів

Дуже важливе значення має розташування ломбарду. Звичайно, краще, якщо він буде перебувати в центрі міста, а не в спальному районі. Потрібно також приділити велику увагу рекламі.

Стартовий капітал для відкриття ломбарду

Для відкриття ломбарду, як правило, потрібно близько одного мільйона рублів. Ця сума буде коливатися в меншу і більшу сторону в залежності від напрямку діяльності.

Персонал

При виборі будь-якого напрямку необхідно організувати охорону. Для успішної роботи ломбарду дуже важливо підібрати кваліфікованого оцінювача майна клієнтів. Такі співробітники повинні мати високу зарплату. Тому власники бізнесу прагнуть займатися невеликою групою виробів, щоб скоротити витрати.

Дохід ломбарду

Щоб отримувати хороші доходи важливо встановити правильні процентні ставки. Вони дуже залежать від кількості обслуговуваних клієнтів. Стартовий капітал окупається приблизно через півтора року роботи.

Як розширити бізнес

Це можна досягти шляхом збільшення переліку товарів прийнятих ломбардом, а також відкриттям додаткових точок в інших районах.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99