Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Клінінг, як форма бізнесу

Автор: Vladislav
17.09.2016 10:43

Клінінг - сучасна, перспективна форма бізнесу. Популярність даної галузі зростає кожного дня, а все чому? Та тому, що з розвитком суспільства, з поліпшенням його рівня життя і підвищенням числа адміністративних об'єктів, створюється доброчинна основа для розвитку бізнесу-чистоти.

 

Так почати свою справу можна з відкриттям компанії для роботи з конкретним клієнтом, або ж просто зайняти свою нішу в даній сфері, визначившись зі своєю спрямованістю, припустимо разова генеральне прибирання офісів і квартир.

За статистикою прибутковість клінінгового бізнесу становить приблизно 10-15%, при річної окупності при тому, що ми не враховуємо сколько стоит генеральная уборка квартиры та інші супутні послуги.

Основною складністю даного виду діяльності є підбір персоналу і його плинність. Адже клінінг за своєю суттю - це цілий комплекс заходів.

Клінінг так само вигідний, як форма бізнесу, і для тих підприємців, які не мають великого стартовим капіталом. При своїх маленьких можливостях, ви просто скоротите витрати на обладнання або виберете більш дешевий варіант. Однак пам'ятайте, що обов'язково ви повинні включити до витрат статтю на закупівлю спеціалізованого обладнання і на забезпечення заробітною платою штату співробітників. Як мінімум, починаючи подібний бізнес варто розраховувати на 100 тисяч гривень.

Пам'ятайте про те, що вам обов'язково доведеться подбати про оренду приміщення під організацію своєї компанії, зібрати весь пакет документів.

Так компанія «I-Clean» пропонує свої послуги, по прибиранню ваших квартир, офісів і виробничих приміщень.

З обладнання компанія використовує сучасні та безпечні засоби для прибирання. З його допомогою співробітники компанії досягають абсолютну чистоту і блиск ваших приміщень.

Компанія «I-Clean» працює, як за індивідуальними разовими замовленнями, так і на постійній основі. З надаються це перш за все:

  • - Прибирання офісів, торгових площ;
  • - Прибирання квартир, будинків;
  • - Прибирання після ремонтних приміщень;
  • - Миття вікон;
  • - Чистка килимів.

Компанія відома своєю злагодженою командою, а так само високим професійним рівнем. Штат команди становить, як мінімум кілька менеджерів, які налагоджують діяльність основної трудової команди, кадровик, бухгалтер і робочий персонал.

Перед відкриттям свого підприємства, краще заздалегідь прошерстить клієнтську базу і скласти список потенційних клієнтів. Додатковий приплив, можна отримати від подачі оголошень в газети, інтернет та інше джерела ЗМІ. Не зайвим буде почати рекламну компанію.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99