Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Китайські авто в умовах кризи: чи варто?

Автор: Vladislav
02.02.2016 14:07

За останні два роки реальний дохід українців суттєво знизився. Тож, якщо раніше пересічний громадянин міг за кілька років наскладати гроші на нове авто, або ж взяти його під виплату, то тепер ситуація значно ускладнилася.

В зв'язку із зниженням курсу гривні, популярні бюджетні автомобілі стали вже далеко не бюджетними і багато людей взагалі відмовилися від купівлі авто. Проте деякі таки твердо вирішили придбати авто, тому й почали дивитися в бік китайського автопрому.

На вулицях України все частіше можна побачити китайські авто. На даному етапі в продажах є два лідери - Geely та Chery. Обидві компанії в своєму модельному ряді мають бюджетні, проте досить непогані авто.

Перша ж перевага китайських автомобілів - дешевизна в обслуговуванні. Завітайте, для прикладу, на сайт Азія-Центр і перегляньте ціни на основні запчастини. Якщо ви вже були власником німецких, японських, американських чи корейських авто, ви точно будете в легкому шоці від настільки низьких цін.

Багато людей критично відносяться до китайського автопрому, мовляв - запчастини дешеві, але й ламатися буде в рази частіше. Нічого подібного. Китайські авто ламаються не частіше і не рідше за авто інших виробників.

Крім цього ви отримуєте вже в базовій комплектації всі необхідні зручності - кондиціонер, електричні склопідйомники, ABS, а в деяких моделях і подушки безпеки.

Звичайно, як і в усіх автомобілях, у китайських теж є свої слабкі сторони. Часто виробники економлять на якості фарби, на антикорозійній обробці, шумоізоляції салону. В деяких моделях ходові частини не дуже пристосовані до українських доріг. Проте за ті гроші, за які ви купляєте авто - потрібно йти на певні компроміси.

І завжди пам'ятайте, що немає поганих автомобілів - є погані власники авто, які не дбають про своїх залізних друзів, вчасно не ремонтують та економлять на паливі та розхідних матеріалах.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99