Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чому компаніям варто замовляти сувенірну продукцію із логотипом?

Автор: Таня
01.06.2022 12:13

 
 
Сувенірна продукція з логотипом компанії – найпростіший спосіб підтримати імідж фірми. Подібні товари підвищують впізнаваність бренду і є рекламою. А ще є чудовим подарунком на різні свята.
 
До асортименту сувенірної продукції входять як прості канцтовари, так і елітні аксесуари для бізнесменів. Нижче докладно розказано, як і де замовити брендовані сувеніри з логотипом і які тренди існують нині у цій сфері.
 

Види сувенірної продукції з логотипом компанії

 
Сувенірна продукція з нанесенням логотипа компанії є ефективним засобом, який себе добре зарекомендував. Сувенірна продукція з логотипом компанії, яку радимо замовити на сайті https://gifter.com.ua/допомагає встановити й підтримати зв'язки із замовниками компанії та партнерами. Вона використовується на всіх заходах, презентаціях, конференціях. І зазвичай на сувеніри нанесено логотип організатора. Сувенірна продукція, що розповсюджується як подарунки потенційним клієнтам і керівництву партнерів, створює впізнаваність компанії та її бренду.
 
Для масового споживача логотип наноситься на такі види продукції: будь-які аксесуари для офісу, ручки, чашки та склянки, брелоки, кепки та футболки.
 
Для постійних партнерів, керівників компаній та їх співробітників випускається трохи інша продукція, яка спрямована на підтримку інтересу до фірми. Логотипи наносяться на:
 
  • планувальники, щоденники, календарі та блокноти, всілякі офісні набори та папки;
  • текстильні вироби – рушники, пледи, одяг для промоутерів;
  • посуд – чайні (кавові) набори, термоси та термочашки, чашки та фляги;
  • галантерейні вироби – органайзери та обкладинки, візитниці;
  • аксесуари для ділових поїздок – портфелі та валізи, папки та футляри;
  • тростини;
  • спеціальні конференц-сумки, чохли для телефонів та планшетів;
  • годинники, флешки та ліхтарики;
  • подарункові набори та новорічні подарунки партнерам.
 

Способи нанесення логотипа компанії на сувенірну продукцію

 
Сувенірна продукція з логотипом виготовляється за допомогою спеціальних технологій нанесення. Їх досить багато. Вибір тієї чи іншої залежить від матеріалу, з якого виготовлений сувенір. Він може бути крихким або місце нанесення знаходиться у важкодоступному місці.
 
Але щоб фірмова продукція з логотипом стала потужним інструментом, здатним принести успіх компанії, необхідно дотримуватися основних правил у виробництві таких елементів індивідуального стилю. Насамперед, не потрібно економити, адже друк має бути високої якості, без жодних недоліків, а зображення – яскравими, барвистими та незабутніми. Такий серйозний та відповідальний підхід у майбутньому дозволить створити собі гарну репутацію та залучити велику кількість споживачів, що збільшить прибуток підприємства.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99