Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати чоловічі кросівки: практичні поради

Автор: Таня
29.08.2020 21:07

 
Кросівки чоловічі - вибір багатьох представників сильної статі нарівні з класичними туфлями. Кросівки для чоловіків - це не тільки взуття для занять спортом, а й для щоденних прогулянок.
 
 

Кросівки для повсякденного носіння

 
Чому чоловіки віддають перевагу спортивному взуттю? Варто зазначити, що чоловічі кросівки у Marathon.ua користуються популярністю завдяки зручності та комфорту під час носіння.
 
Якщо ви вирішили вибрати бігове взуття або просто кроси для ходьби краще придивлятися до моделей з практичного боку, а не тільки естетичної. Адже ноги не повинні втомлюватися, тиснути або натирати. Чоловічі кроси призначені, щоб виносити тривалі фізичні навантаження.
 
Фахівці радять звертати увагу на наступні моменти, при виборі кросівок:
 
  • чоловіче взуття не повинна мати слідів клею, криві шви та отруйного запаху;
  • устілка повинна зніматися, її можна випрати або замінити при бажанні;
  • краще віддавати перевагу взуттю, яка і прошита, і проклеєний;
  • вибирайте моделі зі шкіри або дихаючого матеріалу;
  • взуття для повсякденного носіння не повинна бути важкою, щоб нога не втомлювалася при тривалій ходьбі.
 
Кросівки та шорти для спорту - ідеальне поєднання для літа, кроси в тандемі зі спортивними штанами - для міжсезоння.
 
 

Як не помилитися, вибираючи взуття онлайн?

 
Багато чоловіків вважають за краще замовляти модні кросівки в інтернеті, адже на полицях магазинів не завжди можна знайти улюблену модель або потрібний розмір. Як правильно підійти до покупки спортивного взуття?
 
Найпростіший і ефективний спосіб - поміряти вподобану модель в спортивному магазині, а потім замовити таку ж пару в інтернеті. Якщо ж в магазині підходящу модель ви не знайшли - беріть білий аркуш паперу, олівець і обводити вашу стопу.
 
Радимо вимірювати ногу в другій половині дня або ввечері, в цей час стопа може набрякати і трохи збільшитися в розмірі. Саме такий показник стане правильним. Замір краще робити в шкарпетках, особливо, якщо в холодну пору ви плануєте надягати утеплені.
 
Якщо ваша права і ліва стопа трохи відрізняються за розмірами - орієнтуйтеся на довшу ногу. Далі метром або лінійкою вимірюємо довжину стопи в сантиметрах і звіряємося з розмірної сіткою.
 

Правильний догляд за взуттям

 
Щоб чоловіче взуття служила довго і виглядала акуратно, не потрібно забувати про догляд.
 
Основні правила по догляду за взуттям:
 
  • Обробляйте кросівки водовідштовхувальними або іншими спеціальними засобами перед виходом на вулицю;
  • Віддавайте перевагу ручному пранні, а не машинної. Якщо ж ви вирішили прати кроси в машинці - попередньо помийте їх, зніміть шнурки і устілки, використовуйте пральний мішок;
  • Своєчасно мийте спортивне взуття, не залишайте брудної на ніч. Пил і забруднення можна видалити за допомогою мильної води, а замшеве взуття слід чистити спеціальною щіткою.
  • Щоб взуття для спорту зберігала форму, після очищення набийте її папером;
  • Не варто сушити взуття під батареєю, якщо ви хочете зберегти якість кросівок і привабливий зовнішній вигляд.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99